nicky je napisao/la:A Manic miner je legenda. Čak sam ju uspjela nabavit za Win Baš bi mogla isprobat dal radi pod WINE. Al nije da sam ju ikad uspjela preći.
Bio je i onaj astronaut koji je skupljao djelove raketa to je isto bila zakon igra. Ili Jumpin Jack
Da, Jet Pac (Ultimate je radio dobre igre za Spectruma)
Jet Set Willy.... ma joj, sve mi suze dođu....
nicky je napisao/la:A Manic miner je legenda. Čak sam ju uspjela nabavit za Win Baš bi mogla isprobat dal radi pod WINE. Al nije da sam ju ikad uspjela preći.
Bio je i onaj astronaut koji je skupljao djelove raketa to je isto bila zakon igra. Ili Jumpin Jack
Sa ovim pričama o astronautu koji skuplja dijelove ste me podsjetili na Commander Keen-a. Sada mene hvata nostalgija...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ae kad ste vec o assembleru poceli ..jedno noob pitanje posto me oduvek to zanimalo (tj svi jezici koji su low-level)
koji je najbolji nacin poceti se bahcati sa aseblerom , neki uvod i sl?