Skype na Kubuntu 12.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Skype na Kubuntu 12.04
Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,, 
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
Re: Skype na Kubuntu 12.04
pa instaliraj kao i sve druge programe... iz repozitorijabazuka je napisao/la:Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,,
pokreni paketni manager koji vec imas i nadji skype i instaliraj ili iz terminala sa apt-get
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Skype na Kubuntu 12.04
Hvala zole,nisam se uopče sijetio jer več jako,jako dugo nisam čačkao po ubuntu a i nisam bog zna kako informatički pismen.zole052 je napisao/la:pa instaliraj kao i sve druge programe... iz repozitorijabazuka je napisao/la:Jučer sam instalirao Kubuntu 12.04 ali nikako nemogu da instaliram Skype na njega,sve sam odradio kao i na Ubuntu ali kada kliknem otvori na preuzimanju otvori mi pokretni program i ništa,guglajuči nisam našao nikakvu pomoč pa jeli se itko susreo ovdije sa time i ima li pomoči,,,,,
pokreni paketni manager koji vec imas i nadji skype i instaliraj ili iz terminala sa apt-get
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,