[2012] LZS na Info sajmu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: [2012] LZS na Info sajmu
Evo, slike su na G+.
Bar ove koje sam ja imao u mobu.
Ima još slika u cirkulaciji. Te ćemo kasnije kad ih dobavimo.
Bar ove koje sam ja imao u mobu.
Ima još slika u cirkulaciji. Te ćemo kasnije kad ih dobavimo.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Danas je stiglo pojačanje i ja sam malo prošvrljao po drugim štandovima. Na MS-ovom štandu otvorio sam u Internet Exploreru stranicu LZS. Odmah je dotrčao zaštitar (mislim onaj dečko koji je radio za MS) i zatvorio istu. Pitam ga kaj, ovo nemre na internet? Pa daj reko, da se javim klincima doma. Samo što me nisu izbacili iz dvorane.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Heisenberg
Vl@do je napisao/la:Danas je stiglo pojačanje i ja sam malo prošvrljao po drugim štandovima. Na MS-ovom štandu otvorio sam u Internet Exploreru stranicu LZS. Odmah je dotrčao zaštitar (mislim onaj dečko koji je radio za MS) i zatvorio istu. Pitam ga kaj, ovo nemre na internet? Pa daj reko, da se javim klincima doma. Samo što me nisu izbacili iz dvorane.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Vl@do je napisao/la:Danas je stiglo pojačanje i ja sam malo prošvrljao po drugim štandovima. Na MS-ovom štandu otvorio sam u Internet Exploreru stranicu LZS. Odmah je dotrčao zaštitar (mislim onaj dečko koji je radio za MS) i zatvorio istu. Pitam ga kaj, ovo nemre na internet? Pa daj reko, da se javim klincima doma. Samo što me nisu izbacili iz dvorane.
- Heisenberg
Vl@do, si probao win8? D:
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- calisto053
- Moderator
matej je napisao/la:Vl@do je napisao/la:Danas je stiglo pojačanje i ja sam malo prošvrljao po drugim štandovima. Na MS-ovom štandu otvorio sam u Internet Exploreru stranicu LZS. Odmah je dotrčao zaštitar (mislim onaj dečko koji je radio za MS) i zatvorio istu. Pitam ga kaj, ovo nemre na internet? Pa daj reko, da se javim klincima doma. Samo što me nisu izbacili iz dvorane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si oduvijek bio sumnjiv ovom društvu...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ma nemojte mu vjerovati,... došao je kod M$-a i ušteko svoj USB i na brzinu htio promijeniti OS 
Microsoft (R) ograničava slobodu govoraVl@do je napisao/la:Danas je stiglo pojačanje i ja sam malo prošvrljao po drugim štandovima. Na MS-ovom štandu otvorio sam u Internet Exploreru stranicu LZS. Odmah je dotrčao zaštitar (mislim onaj dečko koji je radio za MS) i zatvorio istu. Pitam ga kaj, ovo nemre na internet? Pa daj reko, da se javim klincima doma. Samo što me nisu izbacili iz dvorane.
Microsoft is a registered trademark of Microsoft Corporation. Used without permission, but who cares
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Jesam probao sam win.8, onaj tač skrin i one kockice po ekranu. Ma ništa, sve je to smeće. Za tu lovu mogli su i bolje napraviti. U stvari mogli su si za badava instalirati neku distru. Samo da su došli do nas mogli smo im nekaj skombinirati.matej je napisao/la:Vl@do, si probao win8? D:
Moj pogled na sve to.