[2012] LZS na Info sajmu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: [2012] LZS na Info sajmu
Mislim da nam je nakon Infa entuzijazam jos veci.
Vec imamo ideje za nove akcije.
Vec imamo ideje za nove akcije.
- Orangina
- Kontakt:
Nego sta, bilo bi ok kad bi jednom mjesecno organizirali sastanke/radionice po cijeloj RH 
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
CroLinuxCon?Orangina je napisao/la:Nego sta, bilo bi ok kad bi jednom mjesecno organizirali sastanke/radionice po cijeloj RH
iliti GeekCon?
Ili KongresZaSve?
Pa možda bi se mogla skupiti ekipa. Bili bi portal koji ima svoj Kongres! Beat that!
Open Linux Kongres.
Organizira se jeftin transport + hrana + (smještaj) i odaziva će biti!
teme:
Linux + pivo + rock'n'roll
Radionice... "Kompajliranje kernela sa 2 promila", "DE flejm uz brancina", "Briškula i lagane teme"
Ma pun pogodak kažem vam...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
E to možestefan je napisao/la:CroLinuxCon?Orangina je napisao/la:Nego sta, bilo bi ok kad bi jednom mjesecno organizirali sastanke/radionice po cijeloj RH
iliti GeekCon?
Ili KongresZaSve?
Pa možda bi se mogla skupiti ekipa. Bili bi portal koji ima svoj Kongres! Beat that!
Open Linux Kongres.
teme:
Radionice... "Kompajliranje kernela sa 2 promila", "DE flejm uz brancina", "Briškula i lagane teme"
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
Re: Re: [2012] LZS na Info sajmu
Izvučeno iz konteksta...zole052 je napisao/la:...ocemo slike!!!
Vagine naravno
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
stefan je napisao/la:CroLinuxCon?
iliti GeekCon?
Ili KongresZaSve?
Open Linux Kongres.
teme:
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
znao sam da ce se to desiti, cak sam mislio preformuliratiCooleech je napisao/la:Izvučeno iz konteksta...zole052 je napisao/la:...ocemo slike!!!
Vagine naravno![]()
![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ajde ajde, ka da nisi namjerno tako stavija...ko te ne zna, skupo bi te platijazole052 je napisao/la:znao sam da ce se to desiti, cak sam mislio preformuliratiCooleech je napisao/la:Izvučeno iz konteksta...zole052 je napisao/la:...ocemo slike!!!
Vagine naravno![]()
![]()
a šta se tiče Stefanove ideje, to je vrh vrhova!! Kompajliranje kernela sa 2 promila
- drone
- Moderator
Bila je neka slična fb grupa. Čak sam bio i članShicy je napisao/la:a šta se tiče Stefanove ideje, to je vrh vrhova!! Kompajliranje kernela sa 2 promila
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch