Suko je napisao/la:Radionice... "Kompajliranje kernela sa 2 promila"
Podržavam ovo!!!!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa možda bi se mogla skupiti ekipa. Bili bi portal koji ima svoj Kongres! Beat that!
Open Linux Kongres.
Organizira se jeftin transport + hrana + (smještaj) i odaziva će biti!
teme:
Linux + pivo + rock'n'roll
Radionice... "Kompajliranje kernela sa 2 promila", "DE flejm uz brancina", "Briškula i lagane teme"
Ma pun pogodak kažem vam...
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Vi ste ludi ko kupus, majke mi. Ali da, čini se da je bilo konstruktivno, više za upravitelje štanda, nego posjetitelje XD
Kaj se tiče Linux konvencije, ne znam, dođem posjetiti. Ono što mogu reći kao rezultat je da bi Linux/GNU mogao dobiti bar dvoje potencijalnih korisnika. Mog cimera... taj je voljan Windoze bacit kroz prozor samo radi Latexa koji mu treba za diplomski, te frendica koja je bila u samoj posjeti štandu. Ona možda više zbog prkosa kapitalizmu xD
In their respective beginnings, Linux, Olympics and Esperanto had one thing in common - good will.
Yorkin je napisao/la:Vi ste ludi ko kupus, majke mi. Ali da, čini se da je bilo konstruktivno, više za upravitelje štanda, nego posjetitelje XD
Kaj se tiče Linux konvencije, ne znam, dođem posjetiti. Ono što mogu reći kao rezultat je da bi Linux/GNU mogao dobiti bar dvoje potencijalnih korisnika. Mog cimera... taj je voljan Windoze bacit kroz prozor samo radi Latexa koji mu treba za diplomski, te frendica koja je bila u samoj posjeti štandu. Ona možda više zbog prkosa kapitalizmu xD
pa vidio si da je nas koji su "upravljali" standom bilo najvise (usporedujuci sa drugim standovima na sajmu)
........ ali to je OK guzva samo privlaci josh vise ljudi
Medojedni jazavac je napisao/la:Fali nam zenski spol. Jedna cura je pre malo. Ne pricam hostese, makar nije ni to lose. Nego genuine females using linux.
Istina je da je Info najblagotvornije djelovao na izlagace kojih je bilo u subotu hrpa.
Posjetitelji su malo profitirali. Pogotovo od nas koji smo se motali na standu. Jasna se je doduse trudila ljudima objasniti Linux i to, ali ona je jedna a nas je smetala bilo dvadeset.
Sve u svemu, info je bio potpun uspjeh! Izlagaci su jako zadovoljni na druzenju.