4ndY je napisao/la:Moram iskusiti KDE i malo izvan Fedore, ali od RPM-a se ne mičem.
Aaaa, ako ćeš si nešto i sam paketirati, onda ćeš biti oduševljen s openSUSEovim build servisom za korisnike (meni je moram priznati elegantniji od onog kojeg sam koristil po Fedorom):
4ndY je napisao/la:Pridružit ću vam se i ja čim izađe 12.3, ...pa ću ostati na njemu barem do izlaska F19, a ako mi se svidi onda i duže Moram iskusiti KDE i malo izvan Fedore, ali od RPM-a se ne mičem.
Za one koji to eventualno ne znaju.
openSUSE nudi suse-branding za neke pakete (npr. za KDE, LO) i oni su po defaultu uključeni.
Međutim, u istim repozitorijima postoje i upstream paketi kojima se dobije vanilla KDE ili LibreOffice.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Inače, isprobam gotovo svaku novu verziju koja izađe jer stvarno imaju nekih kul stvari koje mi se jako sviđaju. Jednom će mi valjda proraditi kako treba.