pa i ja bi tako nesto rekao ali dvoumim se izmedju prva dva kojih ima viseLutherus je napisao/la:Ubuntu. Za to ne treba anketa.SuSe je napisao/la:Koja li je distribucija "najaktivnija" na ovom forumu?!
1. Ubuntu
2. Mint
3. Arch
4. OpenSuse
5. Debian
SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Mislim da Ubuntu. Ipak valja tu pribrojiti uz sve xubuntu, kubuntu, edubuntu, ultimate i zorin, pear i bodhi.
istina... jos ako dodas tu i mint potpuna dominacijaLutherus je napisao/la:Mislim da Ubuntu. Ipak valja tu pribrojiti uz sve xubuntu, kubuntu, edubuntu, ultimate i zorin, pear i bodhi.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Naravno de se to ne smije trpati u isti koš, ne bi bilo fer, prije nego što sam napisao prvi komentar bacio sam upravo oko na dio foruma koji pripada ubuntoidima, jer sam i mislio da nas tamo ima kao kineza, tamo cijela teorija evolucije:) - koju pobroji Lutherus.Mislim da Ubuntu. Ipak valja tu pribrojiti uz sve xubuntu, kubuntu, edubuntu, ultimate i zorin, pear i bodhi.
P.S. Bio sam i ja nekada ubuntaš...
Kako ne bi bilo fer, sve je to ista distribucija samo što su drugi DE-ovi.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mislim da se slažemo, samo me nisi razumio, kažem ne treba trpati u isti koš teme koje pripadaju susetu i teme pod ubuntuom, upravo iz razloga koje je i naveo Lutherus...
Imaš pravo, nisam te skužio 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
offtopic!
ipak je ovo openSUSE fan klub
ipak je ovo openSUSE fan klub
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Evo i mene u klubu 
Prije sam isprobavao različite distribucije, ali ipak sam zaglavio na openSUSE. Koristim i na poslu na privatno.
Sve ima svoje mušice, ali načio sam kameleona da ih pomlati svojom jezičinom...
Yast mi dolazi u pomoć dok imam malo vremena i kada moram nešto podesiti na brzaka i dok je sjećanje za šarafljene ispod haube izblijedjelo. Čak i software manager i zypper mi je bolji od svih apt-get, Synaptic Package Manager-a i sl., meni barem daje bolju kontrolu... jedino naravno mi fali nesto tipa apt-get autoremove... ali naravno to je samo moje mišljenje...
stoga bez pljuvanja molim 
Prije sam isprobavao različite distribucije, ali ipak sam zaglavio na openSUSE. Koristim i na poslu na privatno.
Sve ima svoje mušice, ali načio sam kameleona da ih pomlati svojom jezičinom...
Yast mi dolazi u pomoć dok imam malo vremena i kada moram nešto podesiti na brzaka i dok je sjećanje za šarafljene ispod haube izblijedjelo. Čak i software manager i zypper mi je bolji od svih apt-get, Synaptic Package Manager-a i sl., meni barem daje bolju kontrolu... jedino naravno mi fali nesto tipa apt-get autoremove... ali naravno to je samo moje mišljenje...
Grof je napisao/la: Veliki pomak u ljepoti izgleda openSUSE-ta!!!!!
Ja iskreno nisam baš zadovoljan wallpaperom, plymouthom (ako si probal RC1, nije više taj, nego samo wallpaper mijenja prozirnost
Ali mi je zato grub odličan!
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.