Ajde, bar sam pošteđen Nvidia problema. To je prošlo glatko, iskopirane već konfigurirane x postavke. Xinerama je OK.
Ali ostalo...
Mislim da mi je najbolje pričekat par dana/tjedan/dva ,
pa pokušat ponovo...
Možda izađe kakav update.
Sve u svemu šlampavo
Takve stvari treba ispolirati prije releasea
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Mislim da znatnu ulogu ima i "Linux i hardver", odnosno kak ti padne grah u međusobnom odnošaju OS-a sa tvojim kompom.
Vjerujem da mnogima radi besprijekorno.
Uglavnom, trenutno namam OS po želji. Nabrzinu sam instalirao LMDE* da moji ne ovise o live distri dok sam na poslu.
Već slutim lagani distohoping do novog suse pokušaja. Clonezilla image starog sustava sam pobrisao da ne dođem u napast vratit se na staro
* pohvale LMDE-u Mate na brzini i izvedbi, al nekak se ne mogu prisilit na drugi DE.
Dajte ljudi...nisam htio probati win 8, i sada kada vidim openSuse KDE, izgleda mi taj silni Microsoft amaterska kompanija. Pa koliko samo tamo mogu naći neurednosti, neispoliranosti, ko da su djeca radila... Pa mogli su preslikat GNOME, 3.6 bilo im daleko bolje, ako su već htjeli onakav dizajn, i to bi bio pravi bum, najbolja verzija windowsa....eh taj marketing, i ime i još puno toga čega tu ide... Pa onda su developeri koji rade na suse, uradili nešto briljantno...zato se bar malo strpite . Pa ovi na windowsu su trebali testirati i raditi još koju godinu....
"Mislim da znatnu ulogu ima i "Linux i hardver", odnosno kak ti padne grah u međusobnom odnošaju OS-a sa tvojim kompom.
Vjerujem da mnogima radi besprijekorno."
Da e to je to, nisam htio govoriti u prošlom postu onu staru "kod mene radi sve dobro, ne znam šta je kod tebe" , Jer ja za sada nemam nikakvih primjedbi. A na starijem laptopu nisam ni držao openSUSE duže do sedmice....
Zadnja izmjena: SuSe, dana/u 19 ožu 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
zole052 je napisao/la:nakon jucerasnjeg zypper dup danas dosao notification za update novi
Apper je bolji nego u verziji 12.2, ali još uvijek je YAST Software Manager bolji.
Ljuti me što dok skida i instalira pakete ne možeš niš raditi u njemu!
Ali kad se navikneš... onda koristiš samo zypper.
Iako... ni One-click-install nije loša stvar....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
SuSe je napisao/la:Eto da se ne žališ , mada je za sada bilo jako malo update u odnosu na prethodne verzije gdje je bilo mikotrpno za one sa sporijom konekcijom.
pa ovo je prvi put da se tako malo zalim
(za sada)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.