čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Staromodan

Re: čavrljanje

Post Postao/la Staromodan »

Max, bolje se nemoj tome nadati, jer se pravila mijenjaju u lošem smislu tako da bi nepostojanje moglo biti doslovno, ali za sada mi te najave zvuče prestrašno pa se tješim da je to samo kriva informacija.

Luth, ko su pak ti dvelovi?
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

E dwellovi su ti oni koji furaju retro odjeću od viktorijane do 1965, obožavaju stare bicikle, prirodan način života, kompostiranje, alternativu, alternativnu medicinu, mix moderne arhitekture sa klasikom,.....
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

Staromodan je napisao/la:Max, bolje se nemoj tome nadati, jer se pravila mijenjaju u lošem smislu tako da bi nepostojanje moglo biti doslovno, ali za sada mi te najave zvuče prestrašno pa se tješim da je to samo kriva informacija.

Luth, ko su pak ti dvelovi?
Zamisli samo, izadješ van iz sistema bez puno muke. Moram priznati da je to jako privlačno.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Sve više mi se nekak vrte filmovi Matrix 1 i Sfera po glavi. No zato znam krivca

slika
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Medojedni jazavac je napisao/la:Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
Zašto ne bi mogao?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Možeš. Računaju ti po tečaju narodne banke - njihova provizija. Za 100€ dobiješ 720 umjesto 760kn.
dupin

Post Postao/la dupin »

Medojedni jazavac je napisao/la:Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
Možeš,naravno.Nemaju sve banke isti tečaj,ali je razlika gotovo zanemariva.
Nema veće religije od istine!
dupin

Post Postao/la dupin »

Otkud 2 podforuma sa istim imenom?Čavrljanje szbunjen
Nema veće religije od istine!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

dupin je napisao/la:Otkud 2 podforuma sa istim imenom?Čavrljanje szbunjen
Pretpostavljam da je Suko krivac jer prebacuje postove o rudarenju u posebnu temu :)
Ili se sustav malo zblesirao. U svakom slučaju, riješit će se.

EDIT: Evo, trebalo bi sad biti ok.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Zaključano