čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Staromodan
Re: čavrljanje
Max, bolje se nemoj tome nadati, jer se pravila mijenjaju u lošem smislu tako da bi nepostojanje moglo biti doslovno, ali za sada mi te najave zvuče prestrašno pa se tješim da je to samo kriva informacija.
Luth, ko su pak ti dvelovi?
-
Lutherus
E dwellovi su ti oni koji furaju retro odjeću od viktorijane do 1965, obožavaju stare bicikle, prirodan način života, kompostiranje, alternativu, alternativnu medicinu, mix moderne arhitekture sa klasikom,.....
Zamisli samo, izadješ van iz sistema bez puno muke. Moram priznati da je to jako privlačno.Staromodan je napisao/la:Max, bolje se nemoj tome nadati, jer se pravila mijenjaju u lošem smislu tako da bi nepostojanje moglo biti doslovno, ali za sada mi te najave zvuče prestrašno pa se tješim da je to samo kriva informacija.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Sve više mi se nekak vrte filmovi Matrix 1 i Sfera po glavi. No zato znam krivca

- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Zašto ne bi mogao?Medojedni jazavac je napisao/la:Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Lutherus
Možeš. Računaju ti po tečaju narodne banke - njihova provizija. Za 100€ dobiješ 720 umjesto 760kn.
Možeš,naravno.Nemaju sve banke isti tečaj,ali je razlika gotovo zanemariva.Medojedni jazavac je napisao/la:Mogu li ja doci u, primjerice, rba i zamjenit eure u kune? Odnosno, pitam jer vjerujem da je to bolja opcija od mjenjacnica?
Nema veće religije od istine!
- drone
- Moderator
Pretpostavljam da je Suko krivac jer prebacuje postove o rudarenju u posebnu temudupin je napisao/la:Otkud 2 podforuma sa istim imenom?Čavrljanje
Ili se sustav malo zblesirao. U svakom slučaju, riješit će se.
EDIT: Evo, trebalo bi sad biti ok.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch