Od jučer mi notifikacije na KDE-u iz nekog razloga izgledaju ogromno. Nisam ništa instalirala, updejtala, brisala ni rekompajlirala. Sve što sam napravila je - promjena tema, ikona i windows dekoracija.
Prije toga su se notifikacije prikazivale kao kvadratni popup u donjem desnom kutu i bile su "normalne" veličine. Nakon što sam par puta zaredom promijenila Plasma temu i sve ostale teme, primijetila sam da su se "razvukle", ali ne znam što je točno uzrok tome. Sad se i dalje prikazuju dolje desno, ali zauzimaju pola ekrana. Stavit ću screenshot ako treba.
KDE verzija je 4.11.3. Distra je Mint 13 (Maya).
Zanima me može li se nekako podesiti veličina tih notification popupa? Znam da nema ništa takvo u System Settings modulu za notifikacije, ali možda se može direktno u nekom conf fajlu...?
Ako netko ima ideju zašto se ovo dogodilo, molim vas napišite. Također, ako treba priložiti ispis nekih logova, recite. Ili, ako ste imali sličan problem, podijelite kako ste ga riješili.
Unaprijed hvala
Ako mi se pak želite rugati ili predložiti da instaliram Arch/prijeđem na Xfce, možete i to