SUSE/openSUSE fan club!

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Fugu
Spol: M

Re: SUSE/openSUSE fan club!

Post Postao/la Fugu »

domi je napisao/la:Malo ti je kamion :lulz
Kolko god treba, nije beg cicija.
spiti
Where there is a gui there's a way.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Evo da se malo pospem pepelom, moj Dolphin u 13.1/KDE prvi puta radi zadovoljavajuće brzo. Isto tako Ffox je zadovoljavajuće ubrzao otvaranje, uz napomenu da još nisam instalirao Tbird, iako mislim da ne bi trebali utjecati jedan na drugog. Otvaranje Ffoxa dosta je usporavao Adblock+, bez tog dodatka to je sasvim drugi program kad govorimo o brzini pokretanja. Još mi samo fali nvidia driver iako zadovoljavajuće radi i sa slobodnim driverima, osim što s njima imam tearing bržeg videa. Uglavnom, izgleda da je kombinacija nove verzije suseta, ssd, nešto optimiziranja i štelanja dovela do vrlo ugodne brzine rada, bliske cimet okruženju. (Iako još nedovoljne za prijespomenuti kamion pive.)
:thmb-up

Edit: nisam provjeravao da li je Nepomuk možda uključen, pa je prvo vrijeme indexirao? Samo nagađam, na poslu sam pa ne mogu provjeriti.
redundant

Post Postao/la redundant »

Fugu je napisao/la:Otvaranje Ffoxa dosta je usporavao Adblock+, bez tog dodatka to je sasvim drugi program kad govorimo o brzini pokretanja

Ma sačekati ću ga ja radije 2-3 sekunde nego da mi vrti reklame...
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Ok, sad je već vrijeme da bih mogao nadograditi na novu verziju. Pitanje - hoću li imati nekih problema ako budem radio upgrade umjesto clean installa?

Ne da mi se previše oko toga zafrkavat, a opet, ne bih htio da mi otkaže pola sustava... Vi koji ste radili nadogradnju, kako je prošlo? :kjut
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Ja sam napravio na jednom računalu.
Nije bilo većih problema (crashevi), osim što mi sustav nije bio brz kao što sam očekivao.
Uzmi u obzir da je ovo mišljenje temeljeno na korištenju od 4-5 dana (nakon čega je slijedio fresh install).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Uređivao sam si i prepravljao neke ikone, usput i za kronični nedostatak Yast kvadratnih ikona, pa evo par 96x96, ako kojem suseašu ustreba:
slika slika slika slikaslika slika
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

Odlične su ikone =)
Makar Faenza nije dio službenog seta, bilo bi kul da ih pošalješ na opensuse-artwork listu =)
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Moram vidjet kako to ide, a imam ih još nekoliko i nekoliko za napravit pa tek onda. Trebam li negdje naglasit da je oblik i sjena uzeta od faenze, da ne kršim kakvu licencu i sl.
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

Veli GNU GPL v3

Kod: Označi sve

rpm -qi faenza-icon-theme | grep License
License     : GPL-3.0+
https://code.google.com/p/faenza-icon-theme/
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
zole052

Post Postao/la zole052 »

mogu se pridruziti :hi_hi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori