čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Pa koja je to crna grafička, ja sam imao malih problema sa AMD HD 3470, ali ništa takvog da je instalacija nemoguća
Mislim da je Zotac nVidia GeForce GT 240 skratila mi je 1g života. ATi/AMD nema tih problema samo nVidia
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
- blast beat
- Spol: M
Ovo je prvi put u životu da čujem da neko ima problema sa nvidia grafikom na Linuxu, a da sa ati nema. 
a ja opet uvjek imao problema s AMD grafama dok nvidia radi perfektno (GTS-260)
- dinosb
Moja isto GT320 (GT216 čip unutra) radi bez problema. AMD i SiS s druge strane... 
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- dinosb
Što, to nije rješeno s bumblebeejem? Pitam jer nisam imao (ne)sreću korištenja optimusa.shrike je napisao/la:ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Pa zato sam i pitao koja je to "crna" nVidia.. naime imam trenutno GF6600GT (AGP), GT7600GT (PCIe) i GTX 650 (PCIe) i sve rade sa bilo kojom distribucijom pa tako i sa Elementary Lunom..
S druge strane gore spomenuta AMD/ATI HD 3470 na početku dizanja Elementary-a baca fragmente dok pod recimo Ubuntuom 14.04, pa i za vrijeme kratkog druženja sa openSUSE-om toga nije bilo.. vrag će ga znati, možda se elementary i baš ta njegova nVidia ne vole
S druge strane gore spomenuta AMD/ATI HD 3470 na početku dizanja Elementary-a baca fragmente dok pod recimo Ubuntuom 14.04, pa i za vrijeme kratkog druženja sa openSUSE-om toga nije bilo.. vrag će ga znati, možda se elementary i baš ta njegova nVidia ne vole
dinosb je napisao/la:Što, to nije rješeno s bumblebeejem? Pitam jer nisam imao (ne)sreću korištenja optimusa.shrike je napisao/la:ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
probao sam i nije mi radilo, iako, istini za volju, nisam se baš spektakularno potrudio već više manje 2 dana izdrkavanja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ma to je problem s ovom serijom gt grafički pogledaj na Gogolu svi se žale ne radi ni jednom linux. Ja nikad nisam imao probleme s ati grafičkom pa sam zato rekao da oni nemaju tih problema
vladoivankovic.from.hr