čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la bertone »

Pa koja je to crna grafička, ja sam imao malih problema sa AMD HD 3470, ali ništa takvog da je instalacija nemoguća
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

Mislim da je Zotac nVidia GeForce GT 240 skratila mi je 1g života. ATi/AMD nema tih problema samo nVidia
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
blast beat

Post Postao/la blast beat »

Ovo je prvi put u životu da čujem da neko ima problema sa nvidia grafikom na Linuxu, a da sa ati nema. :)
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

a ja opet uvjek imao problema s AMD grafama dok nvidia radi perfektno (GTS-260)
dinosb

Post Postao/la dinosb »

Moja isto GT320 (GT216 čip unutra) radi bez problema. AMD i SiS s druge strane... pface
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
dinosb

Post Postao/la dinosb »

shrike je napisao/la:ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
Što, to nije rješeno s bumblebeejem? Pitam jer nisam imao (ne)sreću korištenja optimusa.
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Pa zato sam i pitao koja je to "crna" nVidia.. naime imam trenutno GF6600GT (AGP), GT7600GT (PCIe) i GTX 650 (PCIe) i sve rade sa bilo kojom distribucijom pa tako i sa Elementary Lunom..

S druge strane gore spomenuta AMD/ATI HD 3470 na početku dizanja Elementary-a baca fragmente dok pod recimo Ubuntuom 14.04, pa i za vrijeme kratkog druženja sa openSUSE-om toga nije bilo.. vrag će ga znati, možda se elementary i baš ta njegova nVidia ne vole :sokiran
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

dinosb je napisao/la:
shrike je napisao/la:ja imam gt740m na dva laptopa i imam jedino problem sa optimnusom (tj sada nemrem instalriati nvidia drivere i jednostavn okoristiti nvidia grafulju)
Što, to nije rješeno s bumblebeejem? Pitam jer nisam imao (ne)sreću korištenja optimusa.

probao sam i nije mi radilo, iako, istini za volju, nisam se baš spektakularno potrudio već više manje 2 dana izdrkavanja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

Ma to je problem s ovom serijom gt grafički pogledaj na Gogolu svi se žale ne radi ni jednom linux. Ja nikad nisam imao probleme s ati grafičkom pa sam zato rekao da oni nemaju tih problema
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
Odgovori