SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
Grofe, uljepšao si mi veče:). Falilo je baš tvojih istraživačkih postova/pitanja na ovom podforumu.
Welcome back Grof
Nemam pojma zasto ,
ali imam osjecaj da je suse forum u zadnje vrijeme stvarno ozivio .
Nemam pojma zasto ,
People disagree with me. I just ignore them.
- blast beat
- Spol: M
Žive veze nema, ja sam uvek terao KDE, i na 512 RAM-a i na 3GB.eQuivalent je napisao/la:hehehe ... eto, čim se uzme novi kompić odmah moćne distribucije, umesto onih nezahtevnihznači .... ajde neću da rasplinjavam temu.
Ali moram da kažem da moja teorija pije vodu i to baš pošteno, sve više vidim tih primera.
Već sam si pripremio na OBS repou subpixel freetype2SuSe je napisao/la:Grofe, uljepšao si mi veče:). Falilo je baš tvojih istraživačkih postova/pitanja na ovom podforumu.
Već sam si pripremio na OBS repou subpixel freetype2SuSe je napisao/la:Grofe, uljepšao si mi veče:). Falilo je baš tvojih istraživačkih postova/pitanja na ovom podforumu.
A i ovakve me stvari vesele kad pročitam.
http://forums.opensuse.org/showthread.p ... userswitch
Lijepo je što se vraćaš.
(sjećam se tvojih problema sa userima)
Zanimljivo je to vrijeme nakon izlaska nove verzije, živne nam podforum.
Kako sam zabunom "spalio" Manjaro
, razmišljam da na njegovo mjesto stavim Factory.
Mali podsjetnik:

Kako sam zabunom "spalio" Manjaro
Mali podsjetnik:

Where there is a gui there's a way.
Da, baš me zanima da li je to riješeno. Ako nije, opet ću koristiti vlastite tweakove.Fugu je napisao/la:Lijepo je što se vraćaš.(sjećam se tvojih problema sa userima)
Da, baš živne, a ako će buduće verzije dolaziti ovako pri kraju godine, baš će nova verzija uvijek biti lijepi darak za božićne (ili predbožićne) blagdane.
Da, već sam to spominjao, idealan bi bio godišnji ciklus izlaženja i to baš u ovo, pravo vrijeme. Izađe u studenome, pričekaš mjesec dana da se izliječe dječje bolesti, te onda tijekom zime kad ljudi imaju više vremena za brljanje po računalima, uspostaviš sustav za slijedećih godinu dana. Milina.
Ako ne skrate na onih 8 mjeseci opet...
Ako ne skrate na onih 8 mjeseci opet...
Geeko Tutorials YouTube kanal!
https://www.youtube.com/channel/UCjlfUx ... QHvH4pF0aA
https://www.youtube.com/channel/UCjlfUx ... QHvH4pF0aA
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Zadnja izmjena: Fugu, dana/u 03 pro 2014, 08:30, ukupno mijenjano 1 put.