Ako netko hoce da napisem neku recenziju jedne/vise igara evo i slike cega sve imam
1 2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ako je port dobar onda je ok, ja sam probao Witchera 2 Enhanced Edition i osjete se slabije performanse u odnosu na Windowse iako to ni nije pravi Linux port, jer koristi neki compatibility layer, radio je ok ali ne tako dobro kao na Windowsima.
WTF?! Zar je 16.04 toliko loš?bertone je napisao/la:Naime imam doma Samsunga (koji je zapravo taj tvoj rebrendirani Xerox) i identičan problem s printanjem (koji se ponavlja na svim distribucijama koje su bazirane na Ubuntuu 16.04) i kojeg nisam uspio riješiti![]()
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Što se tiče printera, mogu samo nagađati gdje je problem jer me masa drugih stvari malo iznervirala tako da nisam stigao (imao volje) tražiti izvor problema... naime printer je uredno prepoznat i ispis krene no onda stane i čeka neko xyz odobrenje da bi se nastavio ispis. Otvaranjem postavki ispisa i klikom na dokumenat na čekanju da se nastavi ispis, dva od pet puta se ispis završi, odnosno stranica poslana pisaču se isprinta, a ostala tri puta opet prebaci na čekanje i tako u krug. Ne pomaže ni kopanje po postavkama za printanje jer opet nasumično bez reda i pravila dokumenti odlaze na čekanjecalisto053 je napisao/la:WTF?! Zar je 16.04 toliko loš?bertone je napisao/la:Naime imam doma Samsunga (koji je zapravo taj tvoj rebrendirani Xerox) i identičan problem s printanjem (koji se ponavlja na svim distribucijama koje su bazirane na Ubuntuu 16.04) i kojeg nisam uspio riješiti![]()
![]()
Ni kod mene nije radio USB 3.0 niti čitač kartica (kernel 4.14?), ali sam se zbog AMD drajvera konačno vratio na Mint 17. Printere nisam ni stigao testirati...
Ljudi pričaju kako je novi Ubuntu loš, ali da je tako loš to mi je neshvatljivo