PS. I da, titlovi na Evo su malo čudni
PPS. Sad sam pogledao popis programa za MaxTv-a i ja ne vidim Discovery paket programa, gdje si odnosno kada to gledao?
Moderator/ica: Moderatori/ce
nije..bertone je napisao/la: Priča je da su potrošili sve novce na Ligu prvaka i još neke sportske programe, pa da nemaju love za Discovery paket no ja imam neku drugu teoriju urote i mislim je pozadina (dugoročno) puno gora.
![]()
E sad mi je lakšeglaskoncILLa je napisao/la:nije..bertone je napisao/la: Priča je da su potrošili sve novce na Ligu prvaka i još neke sportske programe, pa da nemaju love za Discovery paket no ja imam neku drugu teoriju urote i mislim je pozadina (dugoročno) puno gora.
![]()
Tajna je u tome da su na maxu do jučer normalno fercerali, provjerio uživo, danas su ih ukinuli, kao i na Iskonu. Kao, osvježavaju ponudu.bertone je napisao/la: Sad sam pogledao popis programa za MaxTv-a i ja ne vidim Discovery paket programa, gdje si odnosno kada to gledao?
Hvala Abzeenth i Bertone za savjete u vezi e-trgovine.Fugu je napisao/la:Već se neko vrijeme spremam napustiti Iskon, ali žena i klinci baš nisu bili za akciju. Ali situacija se mijenja.
Jučer su Iskonovci mučki skriveno u EPG-u umjesto opisa emisija dali:
"Zbog osvježenja ponude Iskon.TV-a, ovaj kanal prestaje s emitiranjem 1.2.2018. godine. Niže pogledajte koji će vas novi kvalitetni kanali od početka veljače čekati na Iskon.TV-u. U Osnovni paket Iskon.TV-a dolaze iznimno hvaljen BBC Earth te lifestyle kanal Woman. Kanali Discovery Channel, Animal Planet i TLC više neće biti dio ponude. U Prošireni paket Iskon.TV-a stižu dugo priželjkivan CineStar TV Fantasy filmski kanal te Viasatovi popularni dokumentarni kanali Viasat Nature i Epic Drama sa sadržajima za cijelu obitelj. Kanali Discovery Science, Discovery Turbo Xtra te Discovery IDx više neće biti dio ponude. Uživajte u odličnim dokumentarcima, obiteljskim sadržajima i zabavnim emisijama! Vaš Iskon..."
Dakle, ništa mail, ništa pop-up obavijest, samo skrivečki u epg-u da gase sve iz Discovery portfelja.![]()
Kako je ta priča završila kod Vipa i Bneta? Tamo su to isto učinili, ako se ne varam.