To ti je zadnjih par dana popularna tema o kojoj svi pričaju, a 99% njih nemaju pojma o čemu pričajuNoMaam je napisao/la:
![]()
Pozz
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ah tako, sad mi je sve .....bertone je napisao/la:To ti je zadnjih par dana popularna tema o kojoj svi pričaju, a 99% njih nemaju pojma o čemu pričajuNoMaam je napisao/la:
![]()
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
gdpr ti je nova vrsta paštete u crijevu sa vlascem i ništa drugo. Nemoj da te prevare!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike je napisao/la:gdpr ti je nova vrsta paštete u crijevu sa vlascem i ništa drugo. Nemoj da te prevare!
Pozz
Ok i što sad?
Pa vise sam mislio u smislu da li vi kao portal morate ili nemorate stogod poduzeti , no kako su to za vas kobasice ( pardon, paštete ) onda ni bed ako zaluta kakvi nadzor....
Danas me obavijestio knjigovođa (imam priv. firmu) da će mi vjerojatno poskupiti usluge:po ovoj novoj stvari ja sam tzv. voditelj obrade podataka mojih zaposlenika dakle moram imati softverska rješenja da to sve čuvam i obrađivam!Ako on to učini za mene (on je tzv. izvršitelj obrade podataka) mora uložiti u softver pa će mi usluge poskupiti.Država se naravno izuzela od ovakvih stvari.
Eto na čijim leđima završe takve stvari.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Kao i sve ostalo. Od koga će uzeti nego od onoga koji stvara novu vrijednost. Ne može se uzeti od onoga koji ništa ne proizvodi.barbaivo je napisao/la: Eto na čijim leđima završe takve stvari.
Da sam barem sa 20 znao ovo što znam sa 55, nikada ne bi nikakav alat uzimao u ruke. Istina je da rad oplemenjuje, ali moraju biti vidljivi rezultati tog rada. U zadnje vrijeme su stvari izokrenute naopako, a o iskrivljenim stvarnim vrijednostima i "bogatstvu" uopće više ne vrijedi raspravljati.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
A ćuj, dosadašnja suradnja sa GRU i FSB će ostati ista ali kako je rizik veći naplaćujemo više za dijeljenje privatnih podataka i utjecanje na izbore u Hrvatskoj, regiji ali i šire. Tako da eto ja ja odlučio uzeti novu S klasu a bertone pikira nešto Mclarena P1. vl@do je već na svojoj novoj jahti i smije nam se jer smo još u gradu, ali neka, i mi ćemo!Bunker je napisao/la:Pa vise sam mislio u smislu da li vi kao portal morate ili nemorate stogod poduzeti , no kako su to za vas kobasice ( pardon, paštete ) onda ni bed ako zaluta kakvi nadzor....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Tako je. Samo nije jahta, nego brod od 42 metra (kvadratnih) koji plovi na jednom velikom valu Panonskog mora.shrike je napisao/la:...vl@do je već na svojoj novoj jahti i smije nam se jer smo još u gradu, ali neka, i mi ćemo!
Moj pogled na sve to.
Da ti postavim osnovno pitanje kad si već izrazio brigu oko slučajnog nadzora, a to je: "Na koga se odnosi GDPR uredba?"Bunker je napisao/la:Pa vise sam mislio u smislu da li vi kao portal morate ili nemorate stogod poduzeti , no kako su to za vas kobasice ( pardon, paštete ) onda ni bed ako zaluta kakvi nadzor....