Ma sve ok mislim da je to slično ko i onaj linspire os (komercijalna) i freespire osbikerbj je napisao/la:moja isprika mislio sam na opensuse leap.....exithus lethalis je napisao/la:Pitam iz neznanja ali nije li suse zapravo komercijalna distribucija..?bikerbj je napisao/la:a imam vremena idem probati pa ako mi se ne svidi uvijek stavim origigi suse....
SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
exithus lethalis
Re: SUSE/openSUSE fan club!
- bikerbj
- Spol: M
ne mogu da vjerujem da se nitko ništa ne žali....ali ok 42.3 prede kao mala maca pa se nema šta ni žaliti....
instalira Leap 15 kao drugi OS na kompu. zasad radi odlično. ostavit ću ga neko vrijeme pa ćemo vidit paše li mi 
Živ je...shicy je napisao/la:instalira Leap 15 kao drugi OS na kompu. zasad radi odlično. ostavit ću ga neko vrijeme pa ćemo vidit paše li mi
relativno redovno čitam vaše upise, ali uglavnom nemam šta pametno za reć, što se vidi i u količini nedavnih postova s moje strane 
Ljudi pozdrav! Opensuse leap 15 sam stavio na svoje prijenosno računlao i instalacija je prošla uredu. postavio sam još neke finese od raznih programa, ali flash player nikako... ubi se sinoć instalirajući preko yasta. Sada sam instalirao google chrome koji u sebi ima ugrađeno, ali preko firefoxa nikako ne mogu da pustim video. Je li imao tko sličnih problema?
- Cooleech
- Moderator
Kojem ili čijem uredu?root_ je napisao/la:.. i instalacija je prošla uredu.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
evo novog fana

svidja mi se distra

svidja mi se distra
- bikerbj
bok svima....evo mene nazad nakon duljeg vremena, imam pitanjce...instalirao sam leap 15 i dodao packman repo i sad mi hoće napravit downgrade hrpe programa...dali je to ok ili nije...