Srećom, imao sam Clonezilla backup pa sam ga vratio. Radite backupe, isplati se
Kutak za gluposti koje smo napravili
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: Kutak za gluposti koje smo napravili
Jučer sam greškom obrisao svoj home direktorij
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
backup glavu čuva, a nekad i radno mjesto
ja sam, prilikom prve instalacije Archa, ostao bez /home direktorija....tona muzike i slika otišla na neko bolje mjesto...
ja sam, prilikom prve instalacije Archa, ostao bez /home direktorija....tona muzike i slika otišla na neko bolje mjesto...
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Tralješa jedan.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Znaš kak se veli, postoji samo 10 ljudi, oni koji rade backup i oni koji će ga tek raditi!drone je napisao/la:Jučer sam greškom obrisao svoj home direktorij![]()
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Supruga usisavala i eksperimentirala sa prašinom na tipkovnici. Normalno da sam ja a ne ona tražio tipke u vrećici od usisavača, sreća sve sam našao 
Tko živi u nadi umire u gov....
Jeremija je napisao/la:Supruga usisavala i eksperimentirala sa prašinom na tipkovnici. Normalno da sam ja a ne ona tražio tipke u vrećici od usisavača, sreća sve sam našao
Pozz
Ok i što sad?
Zapravo si se došao pohvaliti kako si supruzi kupio kvalitetan usisavačJeremija je napisao/la:Supruga usisavala i eksperimentirala sa prašinom na tipkovnici. Normalno da sam ja a ne ona tražio tipke u vrećici od usisavača, sreća sve sam našao
Hajde da malo ženski rod "hvalimo"... koji god usisavač da kupimo, uvijek kuka da slabo vuče. Nema veze koliko puta sam ispraznio vrećicu, kaže da slabo vuče.
A usisavač odljepljuje tapetu sa zida i čupa tipkovnice sa tastature
Mirnija kuća kada ja usisavam.
Ako koga zanima o kojem muškom alatu se radi to je usisavač Gorenje disco
Tko živi u nadi umire u gov....
I moja je kukala kako je svaki preslab. Onda sam se malo raspitao i kupio Gorenje VCK-2321-AP-BK (taman pred onu svinjariju gdje su ograničili snagu motora) i kad sam ga donio doma, žena prvih par mjeseci nije nikom dala ni da priđe usisavaču jer je napokon imala "The usisavač" 
Kako znaš da si star? Na forumu diskutiraš snagu usisavača i vezane teorije zavjere.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!