... a nemaš ni Dražena Zečića pri rucibertone je napisao/la:... ili si izgubio CD/USB sa Zlatkom PejakovićemVl@do je napisao/la:Ono kad slusas Šerbeđiju subotom, ili si ostario, ili imas puno lijepih uspomena, ili samo dugo pamtis.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Sve je dobro dok Stoja ne budi uspomene...calisto053 je napisao/la:... a nemaš ni Dražena Zečića pri rucibertone je napisao/la:... ili si izgubio CD/USB sa Zlatkom PejakovićemVl@do je napisao/la:Ono kad slusas Šerbeđiju subotom, ili si ostario, ili imas puno lijepih uspomena, ili samo dugo pamtis.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Halo dragi moji dragovići
. Moram malo "kukati" a kome ću ako ne vama
.
Prije 3, 4 tjedna nas zove t-com, kao važno je. Vele da smo dobili besplatno maxtv-mini. Pitam ja dali to nešto menja vezano za naš ugovor o internetu i telefonu odgovor je da ne menja ništa, sve ostaje isto. Ali ja sam skeptičan i kažem da bih to provjerio u lokalnom t-com centru. Odgovor je bio da se moramo odmah odlučiti. Naš odgovor je bio da nam u tom slučaju, bez provjere, takav "poklon" ne treba. To smo jasno odbili i rekli da nas više ne zovu po tom pitanju. Prije par dana nam stiže obavjest da se dogovorimo o primitku paketa od t-coma vezano za maxtv-mini. Ja odmah u t-com da vidim o ćemu se radi jer smo to telefonski odbili. U t-comu nas uvjeravaju da je to nešto novo i da imamo na to besplatno pravo bez ikakve izmjene sadašnjeg ugovora. No dobro ako je tako nema veze, ja im vjerujem
, kad stigne vidjet ću o čemu se radi.
Naravno da su lagali, đubrad, kad sam došao doma vidim da su smanjili internet brzinu sa 20/2 na 10/.06, a maxtv-mini mi nije još ni stigao. Ja odmah natrag da vidim o čemu se radi. Sad je tamo druga priča i govore da je to sasvim normalno. Bio sam kratak i objasnio im da kad drugi dan dođem kući s posla hoću da je brzina kao i prije ili ih napuštam. Brzina je vračena ali ostaje gorak ukus u ustima od takvog laganja i nepravde. Pa gdje mi to živimo kad "NE" nije "ne". Žalosno
Pozz
Prije 3, 4 tjedna nas zove t-com, kao važno je. Vele da smo dobili besplatno maxtv-mini. Pitam ja dali to nešto menja vezano za naš ugovor o internetu i telefonu odgovor je da ne menja ništa, sve ostaje isto. Ali ja sam skeptičan i kažem da bih to provjerio u lokalnom t-com centru. Odgovor je bio da se moramo odmah odlučiti. Naš odgovor je bio da nam u tom slučaju, bez provjere, takav "poklon" ne treba. To smo jasno odbili i rekli da nas više ne zovu po tom pitanju. Prije par dana nam stiže obavjest da se dogovorimo o primitku paketa od t-coma vezano za maxtv-mini. Ja odmah u t-com da vidim o ćemu se radi jer smo to telefonski odbili. U t-comu nas uvjeravaju da je to nešto novo i da imamo na to besplatno pravo bez ikakve izmjene sadašnjeg ugovora. No dobro ako je tako nema veze, ja im vjerujem
Naravno da su lagali, đubrad, kad sam došao doma vidim da su smanjili internet brzinu sa 20/2 na 10/.06, a maxtv-mini mi nije još ni stigao. Ja odmah natrag da vidim o čemu se radi. Sad je tamo druga priča i govore da je to sasvim normalno. Bio sam kratak i objasnio im da kad drugi dan dođem kući s posla hoću da je brzina kao i prije ili ih napuštam. Brzina je vračena ali ostaje gorak ukus u ustima od takvog laganja i nepravde. Pa gdje mi to živimo kad "NE" nije "ne". Žalosno
Pozz
Ok i što sad?
Kad god te netko nazove i nešto nudi samo kažeš na njihov dobar dan: "na hvala" i spustiš slušalicu bez da ti oduzmu 5-10 minuta života pričom o ponudi... i da, nikad, ali nikad nemoj pitati što to mijenja za tebe.
Još su ti bolji oni koji zovu (nebitno da li je t-com ili netko drugi) pa kažu da ti mogu ponuditi bolju uslugu za nižu cijenu i onda im je prvo pitanje koliko plaćaš trenutnu uslugu kod drugog operatera
Još su ti bolji oni koji zovu (nebitno da li je t-com ili netko drugi) pa kažu da ti mogu ponuditi bolju uslugu za nižu cijenu i onda im je prvo pitanje koliko plaćaš trenutnu uslugu kod drugog operatera
Moja greškabertone je napisao/la:Kad god te netko nazove i nešto nudi samo kažeš na njihov dobar dan: "na hvala" i spustiš slušalicu bez da ti oduzmu 5-10 minuta života pričom o ponudi... i da, nikad, ali nikad nemoj pitati što to mijenja za tebe.
Takvi su mi "genijalni"bertone je napisao/la:Još su ti bolji oni koji zovu (nebitno da li je t-com ili netko drugi) pa kažu da ti mogu ponuditi bolju uslugu za nižu cijenu i onda im je prvo pitanje koliko plaćaš trenutnu uslugu kod drugog operatera
Kad se predstave da su iz T-coma malo ih odslušam da nema slučajno nekakvih problema sa računom a onda otpilim. Prije 2,3 godine su mi poslali račun od 3000 Kn za potrošeni internet. Njihovom greškom su mi promjenili ugovor sa Flat na ograničeni internet
Kad malo bolje razmislim s njima imam samo pi_darije.
Pozz
Ok i što sad?
Traži ih pristanak da i ti snimaš taj poziv, na što moraju pristati, snimi taj poziv i natjeraj ih da jasno kažu da promjena za tebe nema. Riječi djelatnika su u tom slučaju prema pravilima o poštenom ugovornom postupanju Europske unije obvezujuće i nadjačavaju ugovorne odredbe, a ti za to imaš dokaz 
... a i bilo koja usluga sklopljena van poslovnice se može otkazati u roku 14 dana bez obrazloženja.
Inače, ako ih voliš slušati (teleoperatere) pusti ih da pričaju i onda ih samo pitaj da li ti mogu ponuditi TV uslugu putem cam modula i kartice (to u HR trenutno ima samo EvoTV) i obično tu prestaje svaki razgovor sa njihove strane
Inače, ako ih voliš slušati (teleoperatere) pusti ih da pričaju i onda ih samo pitaj da li ti mogu ponuditi TV uslugu putem cam modula i kartice (to u HR trenutno ima samo EvoTV) i obično tu prestaje svaki razgovor sa njihove strane
Stvar je u tome što je taj vremenski period prošao a ja sam taj "poklon" odbio. No kako bilo da bilo neće me više lake šale uvući u razgovor.bertone je napisao/la:... a i bilo koja usluga sklopljena van poslovnice se može otkazati u roku 14 dana bez obrazloženja
Znam da ni drugi operateri nisu bolji ali sam možda ipak trebao prekinuti ugovor s njima. Čisto da vide da se ne mogu baš tako bahato ponašati.
Pozz
Ok i što sad?