LiveDVD - sve tri Ubuntu distre na jednom mediju
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: LiveDVD - sve tri Ubuntu distre na jednom mediju
e super.to bi bilo baš zgodno.ja pripremam za blog jedan g33k vikend projekt.
izrada "vlastite" dister od ubuntu,knoppixa i slicno
izrada "vlastite" dister od ubuntu,knoppixa i slicno
Ideja mi odlična pa sam otvorio temu ovdje
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =22&t=4007
iskreno mislio da nema ovako ljudi za nešto napraviti ali vidim da ima, pa ajde da pokrenemo temu ako ništa drugo...možemo se bar skupiti na jednom mjestu za dalje...iako je i ova tema ok ali trebamo novu za raspravu.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =22&t=4007
iskreno mislio da nema ovako ljudi za nešto napraviti ali vidim da ima, pa ajde da pokrenemo temu ako ništa drugo...možemo se bar skupiti na jednom mjestu za dalje...iako je i ova tema ok ali trebamo novu za raspravu.
-
Lutherus
Grofe imam manjih problema sa 3buntu.Naime kad ga bacim na kubuntu nešto dugo mi boota i kad konačno odvozi nakon splashscreena na desktopu samo desktop folder.nema ničeg.
nadam se da to samo kod mene tako.
Da li ti uđe u KDE grafičko sučelje?odin je napisao/la:Grofe imam manjih problema sa 3buntu.Naime kad ga bacim na kubuntu nešto dugo mi boota i kad konačno odvozi nakon splashscreena na desktopu samo desktop folder.nema ničeg.
-
Lutherus
uđe , ali osim wallpapera , desktop wiev foldera i ikone za instalaciju nema ničega.gnom i xfce rade savrseno.
probal budem još da kojoj mašini i kod cure tak pa ti javim kako na drugim mašinama.
probal budem još da kojoj mašini i kod cure tak pa ti javim kako na drugim mašinama.
Onda je u redu, jer i nema. Tako se Kubuntu LiveCD postavi po učitavanju. Onaj screen sa satom sam ja malo doradioodin je napisao/la:uđe , ali osim wallpapera , desktop wiev foldera i ikone za instalaciju nema ničega.gnom i xfce rade savrseno.
-
Lutherus
aaaaa...vidis nisam to znal.sori na krivoj uzbuni
Sve ok.odin je napisao/la:aaaaa...vidis nisam to znal.sori na krivoj uzbuni
Zapravo dal si mi ideju da prije pravog Lucida, složim beta DVD kada i Lucid bude u beti, baš radi testiranja (ili bolje u RC verziji)
I vrlo vjerojatno će se zvati 4buntuodin je napisao/la:to :ugeek: