Je, to stoji. suse me fakat oduševil svojom stabilnošću, kvalitetnim repoima te YAST-om. Administracija Linuxa preko GUI-ja mi je ipak nekak draža nego CLI. Kaj mogu kad sam vizualni tipSuko je napisao/la:Možda netko drugi bude ulovio vremena.
Šteta je da tako dobra distra ne bude zastupljena na Wikiju.
openSUSE 11.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 11.2
Ja cu rado pomoci ako mogu! Samo dajte sta treba! Korisnik sam opensusea jos dok je bio Suse,od verzije 9.1. Trenutno sam na opensuse-u 11.3! 11.2 mi je u banani,mislim da nije trebao ni izaći! 11.3 m3 mi radi predobro! tu i tamo koji bug ali sve radi za sad!
A kaj ti je konkretno u banani?grguss je napisao/la:Ja cu rado pomoci ako mogu! Samo dajte sta treba! Korisnik sam opensusea jos dok je bio Suse,od verzije 9.1. Trenutno sam na opensuse-u 11.3! 11.2 mi je u banani,mislim da nije trebao ni izaći! 11.3 m3 mi radi predobro! tu i tamo koji bug ali sve radi za sad!
Meni 11.2 na dva stroja radi predobro
Isto vrijedi i za meneGrof je napisao/la:Meni 11.2 na dva stroja radi predobro
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
Ne znam.... meni sve radi uredno.grguss je napisao/la:Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
Doduše nemam VIP mobile preko carneta nego obični, no sve radi odlično. i compositing...
XMBC radi bez greske.grguss je napisao/la:Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
codeci za filmove
Upravo sam želio pogledat jedan film kad ono , nema codeca , a te kojih ima i koji su za suse moraš kupit.
Naon toga sam instalirao VLC player ali nije m i davalo nike codece. Ima li gdje za skinut free codeca? probao sam skinut i smplayer ali javlja mi grešku pri instalaciji
Naon toga sam instalirao VLC player ali nije m i davalo nike codece. Ima li gdje za skinut free codeca? probao sam skinut i smplayer ali javlja mi grešku pri instalaciji