openSUSE 11.2

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Grof
Site Admin

Re: openSUSE 11.2

Post Postao/la Grof »

Suko je napisao/la:Možda netko drugi bude ulovio vremena.
Šteta je da tako dobra distra ne bude zastupljena na Wikiju.
Je, to stoji. suse me fakat oduševil svojom stabilnošću, kvalitetnim repoima te YAST-om. Administracija Linuxa preko GUI-ja mi je ipak nekak draža nego CLI. Kaj mogu kad sam vizualni tip rofl. O KDE-u neću ni govoriti, to je opće poznata stvar....
grguss

Post Postao/la grguss »

Ja cu rado pomoci ako mogu! Samo dajte sta treba! Korisnik sam opensusea jos dok je bio Suse,od verzije 9.1. Trenutno sam na opensuse-u 11.3! 11.2 mi je u banani,mislim da nije trebao ni izaći! 11.3 m3 mi radi predobro! tu i tamo koji bug ali sve radi za sad!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

grguss je napisao/la:Ja cu rado pomoci ako mogu! Samo dajte sta treba! Korisnik sam opensusea jos dok je bio Suse,od verzije 9.1. Trenutno sam na opensuse-u 11.3! 11.2 mi je u banani,mislim da nije trebao ni izaći! 11.3 m3 mi radi predobro! tu i tamo koji bug ali sve radi za sad!
A kaj ti je konkretno u banani?

Meni 11.2 na dva stroja radi predobro ;)
stefan
Moderator
Spol: M

Post Postao/la stefan »

Grof je napisao/la:Meni 11.2 na dva stroja radi predobro ;)
Isto vrijedi i za mene
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
grguss

Post Postao/la grguss »

Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

grguss je napisao/la:Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
Ne znam.... meni sve radi uredno.

Doduše nemam VIP mobile preko carneta nego obični, no sve radi odlično. i compositing...
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

grguss je napisao/la:Pa meni jako bitne stvari! XBMC,neradi,NetworkMenageri,katastrofa sto se tice Vip mobilnog interneta preko carneta..!Manje bitno desktop efekti su u banani,dosta grešaka kad uključim 3D windows! Sve lijepo izgleda ali sta ce mi ljepota ako nemogu na net! Da imam adsl net ajde,bez xbmc-a bih preživio uz vlc! Ali ti NetworkManageri mi kidaju zivce dosta dugo!
XMBC radi bez greske.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Starter

codeci za filmove

Post Postao/la Starter »

Upravo sam želio pogledat jedan film kad ono , nema codeca , a te kojih ima i koji su za suse moraš kupit.
Naon toga sam instalirao VLC player ali nije m i davalo nike codece. Ima li gdje za skinut free codeca? probao sam skinut i smplayer ali javlja mi grešku pri instalaciji
shicy

Post Postao/la shicy »

Odgovori