Formati za dokumente i ekipa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Formati za dokumente i ekipa
Ako primatelj nema potrebu editirati dokument (a rijetko kad ima) onda saljem .pdf, ako bas mora nesto petljat onda saljem .odf. I upozoravam ljude (ne bas sve
) koji mi salju .doc, .xls, .ppt ili pak .rar fajlove, da u buduce salju u nekom "prihvatljivijem" formatu 
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Najradije bih slao u PDF-u, no nerijetko sam prisiljen spremati stvari u .doc - jer neki ljudi ne znaju ni za što drugo (uključujući i .docx heh).
Što se tiče pripremanja, do sada koristih Writer, no ubuduće namjeravam koristiti text editor + reStructuredText.
Edit:
Što bješe ono o lošoj podršci za ODF u KOfficeu?
Što se tiče pripremanja, do sada koristih Writer, no ubuduće namjeravam koristiti text editor + reStructuredText.
Edit:
Što bješe ono o lošoj podršci za ODF u KOfficeu?
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Probaj OpenOffice3 - on ti to omogućuje, istina, malo je primitivno, ali ni Acrobat nije puno bolji.nicky je napisao/la:PDF ne možeš editirati.vuksamotnjak je napisao/la:... Isto tako ako nekome pošaljete PDF kako taj neki može to uređivati na windowsu, jer to mi je vrlo važno. ...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Synaptic PDF Editornicky je napisao/la:PDF ne možeš editirati.vuksamotnjak je napisao/la:... Isto tako ako nekome pošaljete PDF kako taj neki može to uređivati na windowsu, jer to mi je vrlo važno. ...
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Na poslu isključivo MS Office formati (ali spremam u *.doc), kući u ODF za svoje potrebe, kad šaljem nekome za koga znam da ima Windowse, spremim u doc.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Netko je nazvao PDF editor "Synaptic"?dalmos je napisao/la:Synaptic PDF Editornicky je napisao/la:PDF ne možeš editirati.vuksamotnjak je napisao/la:... Isto tako ako nekome pošaljete PDF kako taj neki može to uređivati na windowsu, jer to mi je vrlo važno. ...