Pa mora radit šta se čudiš pa nije to bilo kakva distra kao .....ma šalim se ma ubuntek je mrakHugo je napisao/la:Evo napokon sam instalirao Lucid Lynx! Napravio clean install, ovaj put sam napravio i /home particiju. Sve mi radi super, čak sam i internet sriktao bez problema u minuti. Sve super!
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
A do prije par dana smo ga za rukicu vodili.
(Šala NHF
)
(Šala NHF
Ma mislio sam da će bar neka sitnica štekati, kad ono ništa. Čak mi je i uredno prepoznao Windows, iako sam čitao po forumima da mnogi nisu mogli pokrenuti Windows nakon instalacije Lucid-a.domi je napisao/la:Pa mora radit šta se čudiš pa nije to bilo kakva distra kao .....ma šalim se ma ubuntek je mrak
Suko je napisao/la:A do prije par dana smo ga za rukicu vodili.![]()
(Šala NHF)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma samo digresija na tvoje početke prije par mjeseci.Hugo je napisao/la:Suko je napisao/la:A do prije par dana smo ga za rukicu vodili.![]()
(Šala NHF)
Nisam mislio ništa loše.
Suko je napisao/la:Ma samo digresija na tvoje početke prije par mjeseci.Hugo je napisao/la:Suko je napisao/la:A do prije par dana smo ga za rukicu vodili.![]()
(Šala NHF)
Nisam mislio ništa loše.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Imam problem. Pokušao sam vratiti pakete s karmica pomoću dpgk - repack, i sad ne mogu pokrenuti Open Office, javlja mi ovo:
Kako da to popravim?Could not launch 'OpenOffice.org obrada teksta'
Failed to execute child process "ooffice" (No such file or directory)
Nemogu vjerovati kako sam mogao biti tako glup, i koristiti dpgk-repack pakete s Karmica. Uje*ao sam time sustav cijeli. Uglavnom nisam mogao pokrenuti synaptic, ni update manager jer imam preko 100 broken paketa, pa nisam mogao niti ugasiti ubuntu jer me stalno vracao na log in izbornik, pa sam ga na silu ugasio i sad ga nemogu upaliti. Izbaci cudesa svakakva, i nemogu nista ni pisati niti popravljati.
Nisam razmisljao uopce kada sam koristio dpgk. Dali da ponovo radim clean install, ili sto?
Ban me please...
Nisam razmisljao uopce kada sam koristio dpgk. Dali da ponovo radim clean install, ili sto?
Bojim se da bi to bilo najbezbolnije....
... ako si time napravio puno štete na sustavu, onda bi najbolje bilo izpočetka, jer ćeš se u budućnosti stalno vraćati na to, ako nešto ne bude radilo... a sumnja grize!
... ako si time napravio puno štete na sustavu, onda bi najbolje bilo izpočetka, jer ćeš se u budućnosti stalno vraćati na to, ako nešto ne bude radilo... a sumnja grize!
zole052 je napisao/la
Šta više nitko ne koristi ubunteka svi ste si na debianima,sisama i pciosovima

zole052 je napisao/la