Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx

Post Postao/la 4ndY »

Suko je napisao/la:Postavite aktivnu sliku rotirajuće Zemlje kao wallpaper
Dobijete i oblake i sve...
slika
KDE ima Marble kao plugin za desktop... jako elegantno riješeno. KDE, jel... 8-)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Caius

Post Postao/la Caius »

pozz svima.
jos uvijek sam na koali i zanima me samo jedna stvar u vezi lynx-a. da li jos uvijek FF (ili bilo koji drugi) šteka sa JAVA-om, odnosno stranice koje imaju dosta slika (trza mi dok scrollam stranicu) i video (mislim na internet) u full screenu (trzanje). ak su to popravili onda odma krecem u download lynx-a.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

Ja prije svega mislim da ti flash šteka, ali dobro.... Preporučujem ti Chrome.... Brz je... Opera ne prikazuje t-portal, Midori uzima vrlo malo memorije ali je zato bugovit i nema dosta opcija (vijerujem da če se to s vremenoom popraviti :))
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
zole052

Post Postao/la zole052 »

CaM je napisao/la:Da, ima Skype u Ubuntu Software Centru
Sad se sjetio da ste pricali kako je skype dodan u ubuntove repozitorije ali nema ga nema... neznam koji ste repo dodali prije ali nema skype-a po defaultu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
csx

Post Postao/la csx »

kod mene ima, a nisam ništa dodao : /
zole052

Post Postao/la zole052 »

sawyer je napisao/la:kod mene ima, a nisam ništa dodao : /
Naso sam... imas ga samo ako ukljucis lucidov partner repozitorij koji nije po defaultu ukljucen. U njemu ima i novi flash 10.1 tako da si ipak nesto dodao :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
csx

Post Postao/la csx »

imas pravo da.. to dodajem automatski nakon instalacije :mrgreen:
zole052

Post Postao/la zole052 »

sawyer je napisao/la:imas pravo da.. to dodajem automatski nakon instalacije :mrgreen:
Zasto to dodajes? Ja sam u dvije godine koristenja ubuntua dodao prvi put taj repozitorij... sto ti je bilo potrebno iz njega? Sto se uopce nalazi u njemu osim flasha novog i skypea?
Markec

Post Postao/la Markec »

Meni je u repozitoriju hmm nisam nista dodavao mislim da nisam.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Markec je napisao/la:Meni je u repozitoriju hmm nisam nista dodavao mislim da nisam.
Ne moras dodati nista, samo aktivirati, repozitorij je vec tu samo odkacen.
Odgovori