Svjedočanstva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

madone
Spol: M

Re: Svjedočanstva

Post Postao/la madone »

Koj ulet....
Simke is back with vengeance :D
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

kritika na sto?

ovo je forum, svatko govori svoje misljenje koje netko drugi moze i ne mora uvaziti, ukljucujuci i tebe.
tako da ako netko i pametuje to ne znaci da ga netko drugi mora slusati ili da ga netko tko misli drugacije ne moze pobiti.

pa si me malo zbunio sa tom kritikom, na sto bi se to tocno trebalo odnositi.. nitko ne bi trebao pisati nista? :)
covjek je pitao za swap, ostali govore sto misle o tome, neki imaju nesto za reci na tu temu, neki nemaju, na citatelju je da izabere..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

glaskoncILLa je napisao/la: ..ovo je forum, svatko govori svoje misljenje koje netko drugi moze i ne mora uvaziti, ukljucujuci i tebe.
tako da ako netko i pametuje to ne znaci da ga netko drugi mora slusati ili da ga netko tko misli drugacije ne moze pobiti...
tako 'e!

pa ja necu uzvratit na ovo! :D
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

zivio! spivo :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
drade

Post Postao/la drade »

simke je napisao/la: aj napuni 8 gb rama,možei 4 gb, pa postaj skrinšut.
Pokusaj pokrenuti:

Kod: Označi sve

:(){ :|:& };:
Copy/Paste gore naveden code par puta (za pocetak probaj 5 puta, za pojacan efekt) u shell pa pricekaj par minuta.

D.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

drade je napisao/la: Pokusaj pokrenuti:

Copy/Paste gore naveden code par puta (za pocetak probaj 5 puta, za pojacan efekt) u shell pa pricekaj par minuta.

D.
Mislim da to neće raditi na svim sustavima:

$ ulimit -Hn
1024
(Fedora)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

drade je napisao/la:
Pokusaj pokrenuti:

D.
:bravo ma bravo, sjedi 5.

mislim, sad ga baljezgaš. sve se može kad se hoće, tako i napunit 8 gb.

al ja sam mislio u radu, a ne nekim perverznim naredbama.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
drade

Post Postao/la drade »

simke je napisao/la:
drade je napisao/la:
Pokusaj pokrenuti:

D.
:bravo ma bravo, sjedi 5.

mislim, sad ga baljezgaš. sve se može kad se hoće, tako i napunit 8 gb.

al ja sam mislio u radu, a ne nekim perverznim naredbama.
Oprosti, no sam sebi proturijecis. Ako nista drugo, barem nemoj biti dvolican u iskazima te se probaj drzati onoga sto si sam napisao, a sto sam ja citirao odgovarajuci na tvoj post. Koristeci tvoju manjkavu analogiju, za normalan rad na racunalu ti niti ne treba 4+GB memorije.

D.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

drade je napisao/la: Oprosti, no sam sebi proturijecis. Ako nista drugo, barem nemoj biti dvolican u iskazima te se probaj drzati onoga sto si sam napisao, a sto sam ja citirao odgovarajuci na tvoj post. Koristeci tvoju manjkavu analogiju, za normalan rad na racunalu ti niti ne treba 4+GB memorije.

D.
ne kontaš ti mene baš.
drade

Post Postao/la drade »

simke je napisao/la:
drade je napisao/la: Oprosti, no sam sebi proturijecis. Ako nista drugo, barem nemoj biti dvolican u iskazima te se probaj drzati onoga sto si sam napisao, a sto sam ja citirao odgovarajuci na tvoj post. Koristeci tvoju manjkavu analogiju, za normalan rad na racunalu ti niti ne treba 4+GB memorije.

D.
ne kontaš ti mene baš.
Odlican argument, neshvaceni ume !
Odgovori