Wine 1.2

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Anduril
Spol: M

Wine 1.2

Post Postao/la Anduril »

Nakon dvije godine izašao je novi Wine. Novi Wine podržava 64-bitne aplikacije, ispravljeno je preko 3000 bugova... više o tome na http://www.winehq.org/
Hugo
Kontakt:

Re: Wine 1.2

Post Postao/la Hugo »

Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Hugo je napisao/la:Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
Pa vjerojatno najnovija koju imas u repozitoriju :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Hugo je napisao/la:Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
Ako misliš na 1.2, vjerojatno ga nema još na Ubuntuovom repozitoriju.
Ako ga nisu dodali na Ubuntuov repo, nećeš ga niti moći odatle instalirati.
Ako baš hoćeš tu verziju, vidi da li postoji Wineov repozitorij za dodati, ili .deb paket baš te verzije.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

zole052 je napisao/la:
Pa vjerojatno najnovija koju imas u repozitoriju :)
Pa i kada sam na Wine-ovoj stranici kliknuo na apt://wine, isto mi javlja.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

zole052

Post Postao/la zole052 »

Hugo je napisao/la: Pa i kada sam na Wine-ovoj stranici kliknuo na apt://wine, isto mi javlja.
Pa i meni isto i imam instalirani 1.1.42... moras dodati wineov repozitorij pa ce ti onda biti najnoviji wine za skinuti.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Suko je napisao/la: Ako misliš na 1.2, vjerojatno ga nema još na Ubuntuovom repozitoriju.
Ako ga nisu dodali na Ubuntuov repo, nećeš ga niti moći odatle instalirati.
Ako baš hoćeš tu verziju, vidi da li postoji Wineov repozitorij za dodati, ili .deb paket baš te verzije.
Da, mislio sam da sam imao već ubačen Wine-ov repo, ali nisam, pa zato nije htjelo. Sad sam ubacio i sve je OK. :)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko dupliramo se rofl Necu vise osim tete dana ;)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja sam napravio wine-1.2.deb za Debian Squeeze. Kada mi se uploada postavim ovdje link da možete probati. Jedinpo što će biti nužno prvo deinstalirati trenutačni wine i wine-tools.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori