Wine 1.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Wine 1.2
Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Pa vjerojatno najnovija koju imas u repozitorijuHugo je napisao/la:Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ako misliš na 1.2, vjerojatno ga nema još na Ubuntuovom repozitoriju.Hugo je napisao/la:Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
Ako ga nisu dodali na Ubuntuov repo, nećeš ga niti moći odatle instalirati.
Ako baš hoćeš tu verziju, vidi da li postoji Wineov repozitorij za dodati, ili .deb paket baš te verzije.
Pa i kada sam na Wine-ovoj stranici kliknuo na apt://wine, isto mi javlja.zole052 je napisao/la:Pa vjerojatno najnovija koju imas u repozitorijuHugo je napisao/la:Zašto mi Ubuntu javlja da je Wine koji imam već najnovija verzija, kada ga pokušam instalirati preko Terminala, a nije?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Probaj ovo:
http://www.winehq.org/download/deb
http://www.winehq.org/download/deb
Pa i meni isto i imam instalirani 1.1.42... moras dodati wineov repozitorij pa ce ti onda biti najnoviji wine za skinuti.Hugo je napisao/la: Pa i kada sam na Wine-ovoj stranici kliknuo na apt://wine, isto mi javlja.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Da, mislio sam da sam imao već ubačen Wine-ov repo, ali nisam, pa zato nije htjelo. Sad sam ubacio i sve je OK.Suko je napisao/la: Ako misliš na 1.2, vjerojatno ga nema još na Ubuntuovom repozitoriju.
Ako ga nisu dodali na Ubuntuov repo, nećeš ga niti moći odatle instalirati.
Ako baš hoćeš tu verziju, vidi da li postoji Wineov repozitorij za dodati, ili .deb paket baš te verzije.
Suko dupliramo se
Necu vise osim tete dana 
Ja sam napravio wine-1.2.deb za Debian Squeeze. Kada mi se uploada postavim ovdje link da možete probati. Jedinpo što će biti nužno prvo deinstalirati trenutačni wine i wine-tools.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!