(i/e)migracija

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: (i/e)migracija

Post Postao/la Lutherus »

Da imam firmu ukupan broj sati provedenih na facebooku bi jednostavno oduzel od broja radnih sati za taj mjesec a ostatak isplatil. Bez beda i da dođe samo 1 minuta na mjesec. Inaće nedavno upoznal ženu iz Kambođe koja došla u Hrvatsku jer je Hrvatska kultura, Europa, civilizacija. U Kambođi je imala plau 400$ a u Hrvatskoj zarađuje 2800 kn na mjesec. Ukupna prednost u hrvatskoj naspram Kambođe oko 250 kn. Da fuq??!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Eto, zato mi nedostaje abzeenth. Njeni komentari uvijek budu puno pogodak. Ma ko je vidio raditi?! Sačuvaj me bože: rad je 1-2 sata na dan sa minimalnim odgovornostima i punom plaćom kao da si radio 80 sati tjedno. Sve ostalo je robovlasničko iživljavanje.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
PunkBastard
Spol: M

Post Postao/la PunkBastard »

Australija, čim završim faks, malo para skupim i bježim odavde, SAD nije što je bio, propada žešće samo zato što te pare što imaju sve bacaju u naoružanje umjesto na uređenje države, Kanada je orijentirana više energetici a to me baš ne privlači, ali u Australiji postoji šansa za naći dobar posao u IT sektoru
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

PunkBastard je napisao/la:Australija, čim završim faks, malo para skupim i bježim odavde, SAD nije što je bio, propada žešće samo zato što te pare što imaju sve bacaju u naoružanje umjesto na uređenje države, Kanada je orijentirana više energetici a to me baš ne privlači, ali u Australiji postoji šansa za naći dobar posao u IT sektoru
Kakva je Irska po tom pitanju? Mislim, u IT odjelu..
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

japan!
Heisenberg

Lutherus je napisao/la:japan!
Direktiva u Samsung ;D
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Misliš da bi se prosječni 'rvacki ekonomski emigrant tamo snašao? Nekako sam mišljenja da se samo rijetki zaljubljenici mogu priviknuti na njihov način života i poslovanja. U tvom slučaju, ovo, zaljubljenik je prilično doslovno, kaj ne? :mrgreen:
matej je napisao/la:
Direktiva u Samsung ;D
Kolega Matej, Samsung je Južnokorejski.
Where there is a gui there's a way.
Heisenberg

Fugu je napisao/la:
Misliš da bi se prosječni 'rvacki ekonomski emigrant tamo snašao? Nekako sam mišljenja da se samo rijetki zaljubljenici mogu priviknuti na njihov način života i poslovanja. U tvom slučaju, ovo, zaljubljenik je prilično doslovno, kaj ne? :mrgreen:
matej je napisao/la:
Direktiva u Samsung ;D
Kolega Matej, Samsung je Južnokorejski.
Ispricavam se kolega Fugu, uvijek brkam te drzave rofl
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Neznam za Irsku al Japanci imaju svega od robotike preko IT-a do elektronike, samo je plaća upitna
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
max360se

Post Postao/la max360se »

@Lutherus
ili jednostavno blokiras Facebook.

@matej
Koliko cujem Irska je jako skupa.

@glaskoncila
tako je
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Odgovori