EA na Ubuntu Developer Summitu!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: EA na Ubuntu Developer Summitu!
@simke
Rekao sam 8 donosi same probleme, ne donesla je!
Vidim ja da jos malo pa cete za Ubuntu morat placat ako hocete sve opcije i dodatke o bla bla...
Ako mislite da ce ako je nesto u Ubuntuovom repu, da ce onda naci put u ostale distre, varate se. Ubuntu ima povijest ne dijeljenja.
Rekao sam 8 donosi same probleme, ne donesla je!
Vidim ja da jos malo pa cete za Ubuntu morat placat ako hocete sve opcije i dodatke o bla bla...
Ako mislite da ce ako je nesto u Ubuntuovom repu, da ce onda naci put u ostale distre, varate se. Ubuntu ima povijest ne dijeljenja.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
nije nesto ali pocelo je... EA Games Arrive in the Ubuntu Software Cente
http://www.omgubuntu.co.uk/2012/05/ea-g ... tm_content
http://www.omgubuntu.co.uk/2012/05/ea-g ... tm_content
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa nitko nije spriječavao ostale distre da razviju način distribucije komercijalnog softvera. Ubuntu radi na tome već nekoliko godina. I sada vidi prve uspjehe tog svog truda.max360se je napisao/la:@simke
Umjesto da optužujete Ubuntu što je razvio mehanizme distribucije komercijalnog softvera, radio na njihovoj promociji niz godina i što su tvrtke konačno vidile potencijal u Canonicalovom proizvodu i njihovu motivaciju, optužite svoju omiljenu distru što joj na kraj pameti nije bilo takvo što razvijati.
Suko je napisao/la:Pa nitko nije spriječavao ostale distre da razviju način distribucije komercijalnog softvera. Ubuntu radi na tome već nekoliko godina. I sada vidi prve uspjehe tog svog truda.max360se je napisao/la:@simke
Umjesto da optužujete Ubuntu što je razvio mehanizme distribucije komercijalnog softvera, radio na njihovoj promociji niz godina i što su tvrtke konačno vidile potencijal u Canonicalovom proizvodu i njihovu motivaciju, optužite svoju omiljenu distru što joj na kraj pameti nije bilo takvo što razvijati.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- drone
- Moderator
Negativni su u dimenziji slobode 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Lutherus
ma stavim ubuntu u dualboot. a sigurno će negdje netko naći način i to prebaciti i na druge distre.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
To da. Ali komercijalni softver i sloboda ne idu ruku pod ruku.drone je napisao/la:Negativni su u dimenziji slobode
Ne optuzujem ja, nego samo iznosim cinjenice.Suko je napisao/la:Pa nitko nije spriječavao ostale distre da razviju način distribucije komercijalnog softvera. Ubuntu radi na tome već nekoliko godina. I sada vidi prve uspjehe tog svog truda.max360se je napisao/la:@simke
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa zar sloboda nije i slobodno instalirati komercijalu i slobodne aplikacije.Suko je napisao/la:To da. Ali komercijalni softver i sloboda ne idu ruku pod ruku.drone je napisao/la:Negativni su u dimenziji slobode
Kakva je to sloboda ako te ograničava instalirati nešto što je komercijalno/neslobodno? (znam...znam.. to je filozofsko pitanje, ali meni je i sloboda da stavima na Linux ono što mi treba, dakle slobdono ili ono što ću platiti)
Mislim da su i drone i Suko na umu imali slobodni softver, a ne osobne slobode pri korištenju računala. To što određeni ne-slobodni softverski paketi to [=ograničavaju slobodu] čine je već druga stvar.Grof je napisao/la:Pa zar sloboda nije i slobodno instalirati komercijalu i slobodne aplikacije.Suko je napisao/la:To da. Ali komercijalni softver i sloboda ne idu ruku pod ruku.drone je napisao/la:Negativni su u dimenziji slobode
Kakva je to sloboda ako te ograničava instalirati nešto što je komercijalno/neslobodno? (znam...znam.. to je filozofsko pitanje, ali meni je i sloboda da stavima na Linux ono što mi treba, dakle slobdono ili ono što ću platiti)