Microsoft gura vendore i korisnike na Mac i Linux!

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

ivo000
Spol: M

Microsoft gura vendore i korisnike na Mac i Linux!

Post Postao/la ivo000 »

iForce

Re: Microsoft gura vendore i korisnike na Mac i Linux!

Post Postao/la iForce »

Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
shicy

Post Postao/la shicy »

a brže od ostalih distri?
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

iForce je napisao/la:Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Ozbiljno?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
iForce

Post Postao/la iForce »

Shicy je napisao/la:a brže od ostalih distri?
Nisam probao s ostalim distrama jer trenutno imam samo Ubuntu instaliran.
Eventualno bi usporedio Fedoru jer sam je probao, ali mi se ipak Win8 čini malo brži od nje. :shock:

stefan je napisao/la:
iForce je napisao/la:Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Ozbiljno?
Da.
Puno brže pokretanje aplikacija, prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju... itd.
Otvaranje i zatvaranje Modern UI (Metro), te korištenje istog je puno brže nego Unity koji mi konstantno sporo radi.

Super su mi Modern UI app: Poruke, Osobe i mail koji super radi sa gmail kad se doda račun.
Poruke služe za komunikaciju sa servisima kao što su MSN, Facebook itd.
Osobe da vidite kontakte i njihove statuse na mrežama, kao i vlastite. Ažuriranje statusa i pregledavanje ostalih detalja sa mreže kao i fotografija.
Paljenje aplikacija pomoću Modern UI je brzo i jednostavno kao i slaganje početnog zaslona.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

opaska u vezi Ubuntua.

Kao višemjesečni korisnik Ubuntua i Unity-a i nedavni tester Linux Minta 13 i KDE-a (v.4.9) mogu samo potvrditi da Unity na mojoj običnoj intelki štuca pri otvaranju i običnog Dash-a, dok se LM 13 s KDE-om ponaša za dvije klase bolje i fletnije.

Upravo će me ovakvo stanje i otjerati od Unity-a i Ubunuta na bolji i responzivniji LinuxMint s KDE-om
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Ubuntu me nikad nije oduševljavao, ali ovo ipak nisam očekivao.
LM KDE je baziran na Debianu ili na Ubuntu?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Na Ubuntu, odnosno na njegovim repozitorijima, samo je LMDE baziran na Debianu, ali on nema KDE kao opciju sučelja
zole052

Post Postao/la zole052 »

ah cujte... i ja bi koji put da mi ubuntek radi brze ali ne bunim se... windowsi 7 su poprilicno sporiji

nije toliko spor da nije ugodno raditi na njemu a brzih distri i brzih DE-ova ima ali ima i ubuntu svojih aduta...

a kada se prebacim sa ubuntua na neku drugu distru toliko mi stvari fali da se brzo vratim tako da volje za daljnje eksperimentiranje bas i nemam :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

stefan je napisao/la:Ubuntu me nikad nije oduševljavao, ali ovo ipak nisam očekivao.
kako se mozes tako razocarati u nesto sto bas i ne volis :)

to grofa hvata kriza srednjih godina pa malo bunca jer nema para za novi BMW da se izljeci :mrgreen: ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori