Microsoft gura vendore i korisnike na Mac i Linux!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Microsoft gura vendore i korisnike na Mac i Linux!
Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
a brže od ostalih distri?
Ozbiljno?iForce je napisao/la:Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nisam probao s ostalim distrama jer trenutno imam samo Ubuntu instaliran.Shicy je napisao/la:a brže od ostalih distri?
Eventualno bi usporedio Fedoru jer sam je probao, ali mi se ipak Win8 čini malo brži od nje.
Da.stefan je napisao/la:Ozbiljno?iForce je napisao/la:Ma što god da oni rade baš me briga, ali priznajem da Windows 8 radi brže nego Ubuntu 12.04 i to dosta.
Puno brže pokretanje aplikacija, prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju... itd.
Otvaranje i zatvaranje Modern UI (Metro), te korištenje istog je puno brže nego Unity koji mi konstantno sporo radi.
Super su mi Modern UI app: Poruke, Osobe i mail koji super radi sa gmail kad se doda račun.
Poruke služe za komunikaciju sa servisima kao što su MSN, Facebook itd.
Osobe da vidite kontakte i njihove statuse na mrežama, kao i vlastite. Ažuriranje statusa i pregledavanje ostalih detalja sa mreže kao i fotografija.
Paljenje aplikacija pomoću Modern UI je brzo i jednostavno kao i slaganje početnog zaslona.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
opaska u vezi Ubuntua.
Kao višemjesečni korisnik Ubuntua i Unity-a i nedavni tester Linux Minta 13 i KDE-a (v.4.9) mogu samo potvrditi da Unity na mojoj običnoj intelki štuca pri otvaranju i običnog Dash-a, dok se LM 13 s KDE-om ponaša za dvije klase bolje i fletnije.
Upravo će me ovakvo stanje i otjerati od Unity-a i Ubunuta na bolji i responzivniji LinuxMint s KDE-om
Kao višemjesečni korisnik Ubuntua i Unity-a i nedavni tester Linux Minta 13 i KDE-a (v.4.9) mogu samo potvrditi da Unity na mojoj običnoj intelki štuca pri otvaranju i običnog Dash-a, dok se LM 13 s KDE-om ponaša za dvije klase bolje i fletnije.
Upravo će me ovakvo stanje i otjerati od Unity-a i Ubunuta na bolji i responzivniji LinuxMint s KDE-om
Ubuntu me nikad nije oduševljavao, ali ovo ipak nisam očekivao.
LM KDE je baziran na Debianu ili na Ubuntu?
LM KDE je baziran na Debianu ili na Ubuntu?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Na Ubuntu, odnosno na njegovim repozitorijima, samo je LMDE baziran na Debianu, ali on nema KDE kao opciju sučelja
ah cujte... i ja bi koji put da mi ubuntek radi brze ali ne bunim se... windowsi 7 su poprilicno sporiji
nije toliko spor da nije ugodno raditi na njemu a brzih distri i brzih DE-ova ima ali ima i ubuntu svojih aduta...
a kada se prebacim sa ubuntua na neku drugu distru toliko mi stvari fali da se brzo vratim tako da volje za daljnje eksperimentiranje bas i nemam
nije toliko spor da nije ugodno raditi na njemu a brzih distri i brzih DE-ova ima ali ima i ubuntu svojih aduta...
a kada se prebacim sa ubuntua na neku drugu distru toliko mi stvari fali da se brzo vratim tako da volje za daljnje eksperimentiranje bas i nemam
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kako se mozes tako razocarati u nesto sto bas i ne volisstefan je napisao/la:Ubuntu me nikad nije oduševljavao, ali ovo ipak nisam očekivao.
to grofa hvata kriza srednjih godina pa malo bunca jer nema para za novi BMW da se izljeci
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.