Linux u domaćim medijima

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
shicy
Spol: M

Re: Bug broj 239 (listopad 2012)

Post Postao/la shicy »

najbolje bi bilo da im ljudi na početku mjeseca uplate pare i kažu "Ne trebate ništa pisat"..tad bi ovi bili najsretniji...
ma...neka meni njih, neka guštaju....ali meni ne trebaju :)
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

ja sam bug poceo citati jer je u pocetku bio zanimljiv, cesto neki tutorijali, mala skola ovoga, onoga, a sad je to samo recenziranje i promoviranje windowsa, na svakoj drugoj, trecoj strani reklama za ovo, za ono (cak ponekad i za stvari koje nemaju nikakve veze sa racunalima kao npr. reklama osiguravajuceg drustva, reklama autokuce neke) i ni sam neznam zasto jos uvijek kupujem bug jer sam puno puta razmisljao da prestanem kupovati a opet kupim iz nekog razloga, mozda se cak i nadam da ce biti nesto o linuxu
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ne kupujem apsolutno nikakve info časopise a za to je djelomično kriv propali hacker.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

ja sam kupovao dok sam pocinjao raditi opcenito na racunalu pa da sto vise naucim a sad vise stvarno nemam razloga kupovat
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Lutherus

Više zanimljivijih i konkretnijih tekstova nađeš na net nego u časopisu. Nažalost u Hrvatskoj ne postoji nijedan konkretan i ozbiljan info časopis.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:...propali hacker.
:ljubav

jel bio prvi broj ili drugi onaj di je bila recenzija dooma koji je dobio 100%... da nije bilo njega ne bi nikda culi za sve te igre (internet je bio u povojima)

jos se sjecam dana kada je izasao pa smo ga nas 10 listali u skoli na hodniku i divili se :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Samo nikad nisu isporučivali nagrade od nagradnih igara čitateljima. Dobil Aplha Centaury kod njih i Voodoo 3000 pa nije došlo nijedno. Svaki puta rekli da su poslali poštom a pošte nikad nema a na kraju pošta od njih nije zaprimila nikakav paket a oni u međuvremenu propali.
bazuka

Post Postao/la bazuka »

Ja mislim da bi u Bug-u trebao o Linuxu pisati gospodin Pavel Đuga iz Hitne PC službe,on je inače jedan veliki poznavatelj Linuxa i slobodnog softvera,,,a šta mislite da ga zamolimo za koji članak.
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

rofl
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

Lutherus je napisao/la:Samo nikad nisu isporučivali nagrade od nagradnih igara čitateljima. Dobil Aplha Centaury kod njih i Voodoo 3000 pa nije došlo nijedno. Svaki puta rekli da su poslali poštom a pošte nikad nema a na kraju pošta od njih nije zaprimila nikakav paket a oni u međuvremenu propali.
ček ček ja se actually sjećam broja u kojem je neko dobio alpha centauri :D to si bio ti? :D
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Odgovori