ma...neka meni njih, neka guštaju....ali meni ne trebaju
Linux u domaćim medijima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Bug broj 239 (listopad 2012)
najbolje bi bilo da im ljudi na početku mjeseca uplate pare i kažu "Ne trebate ništa pisat"..tad bi ovi bili najsretniji...
- PunkBastard
- Spol: M
ja sam bug poceo citati jer je u pocetku bio zanimljiv, cesto neki tutorijali, mala skola ovoga, onoga, a sad je to samo recenziranje i promoviranje windowsa, na svakoj drugoj, trecoj strani reklama za ovo, za ono (cak ponekad i za stvari koje nemaju nikakve veze sa racunalima kao npr. reklama osiguravajuceg drustva, reklama autokuce neke) i ni sam neznam zasto jos uvijek kupujem bug jer sam puno puta razmisljao da prestanem kupovati a opet kupim iz nekog razloga, mozda se cak i nadam da ce biti nesto o linuxu
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Lutherus
Ne kupujem apsolutno nikakve info časopise a za to je djelomično kriv propali hacker.
- PunkBastard
ja sam kupovao dok sam pocinjao raditi opcenito na racunalu pa da sto vise naucim a sad vise stvarno nemam razloga kupovat
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Lutherus
Više zanimljivijih i konkretnijih tekstova nađeš na net nego u časopisu. Nažalost u Hrvatskoj ne postoji nijedan konkretan i ozbiljan info časopis.
Lutherus je napisao/la:...propali hacker.
jel bio prvi broj ili drugi onaj di je bila recenzija dooma koji je dobio 100%... da nije bilo njega ne bi nikda culi za sve te igre (internet je bio u povojima)
jos se sjecam dana kada je izasao pa smo ga nas 10 listali u skoli na hodniku i divili se
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Samo nikad nisu isporučivali nagrade od nagradnih igara čitateljima. Dobil Aplha Centaury kod njih i Voodoo 3000 pa nije došlo nijedno. Svaki puta rekli da su poslali poštom a pošte nikad nema a na kraju pošta od njih nije zaprimila nikakav paket a oni u međuvremenu propali.
Ja mislim da bi u Bug-u trebao o Linuxu pisati gospodin Pavel Đuga iz Hitne PC službe,on je inače jedan veliki poznavatelj Linuxa i slobodnog softvera,,,a šta mislite da ga zamolimo za koji članak.
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Soul_Sample
ček ček ja se actually sjećam broja u kojem je neko dobio alpha centauriLutherus je napisao/la:Samo nikad nisu isporučivali nagrade od nagradnih igara čitateljima. Dobil Aplha Centaury kod njih i Voodoo 3000 pa nije došlo nijedno. Svaki puta rekli da su poslali poštom a pošte nikad nema a na kraju pošta od njih nije zaprimila nikakav paket a oni u međuvremenu propali.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.