Kad smo kod sreće ...
Nakon bjesomučnog traženja po netu i informiranja ... Učinilo mi se da bi Gigabyte u7000 (kao s u8000 ima problema na linux-u!?) bila pun pogodak. Glavno da radi, da se može gledat, snimat, ne treba mi daljinac. I da nije preskupa. Samo DVB-T.
Kupim ja, instaliram. I... ne radi! Nije problem, pročito ja da ne radi od prve, ali se lako može upogoniti. Odradio ja sve po uputama ... I ništa ... Bavio sam se s tim od pola sedam jućer do pola četiri noćas. I polučio sam samo polovičan uspjeh! lampica na njoj svijetli, Kaffeine ju prepoznaje, ali ne radi. Kad skeniram frekvencije na AUTO, svako malo nalazi na signale jačine do 40%, ispod zelena lampica Tuned svijetli, žmiga. Ali u desnu rubriku za pronađene kanale ne stavi ništa ... Kad kreiram ručno kanal, upišem frekvenciju (s HRT-ove stranice) ... Opet ništa! Ostali programi se prave blesavi; Totem mi izbaci listu kanala na kojoj nema niti hr, zg ili tako nešto, sve strano. TVtime ne nalazi video uređaj /dev/video0, Me-TV-u ne paše channels.conf jer nije u UTF-8, Klear izbaci: Read digit is no number! Eto ...
Dakle, mene zanima ovo: ŠTO VAM ZNAČI KAD KAŽETE TAMO NA WIKI-ju
SVE RADI?
P.S. Nije mi toliko žao 205 kn koliko je koštala, koliko vremena! Ako ju ne uspijem prisiliti da radi do petka, kupujem linijski DVR!
Suko, vjerojatno sam trebao ići tvojim tragom ...