Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Preporuka za filmove
Da su isli na normalnu pricu kolonizacije Marsa uz eventualno otkrice nekakvog vida zivota tamo, bilo bi jako zanimljivo.
Ovako su totalno uprskali!
Ovako su totalno uprskali!
- Heisenberg
Ste zadovoljni BAFTA nagradama?
edit: mozda je ovo tema za cavrljanje.
edit: mozda je ovo tema za cavrljanje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
ma je da danas sve mora bit sa zombijima,,,, cak su i Star Trek filmove pretvorili u cistu pucacinu bez ikakve "pozadinske" pricemist je napisao/la:Probala. Pogledala 20 minuta i odustala.Suko je napisao/la:Danas pogledao Last days on Mars. I majko moja koji pile of steaming shit!!!
Zombiji na Marsu! Nikako ne gledati! Smanjuje IQ za najmanje 30 i to u razdoblju od mjesec dana!
A šteta, moglo je biti zanimljivo
dobra dobrog SciFi-a je davno proslo
- Suko
- Site Admin
Steta!
Al opet, ove godine su me iznenadili Europa report i Gravitacija. Cini mi se da su oni nasljednici starih SF-ova.
Izgleda da ce polako doci vrijeme malih Indie tvrtki. Kamere su sve bolje, a racunalni softver sve kvalitetniji. Distribucija putem interneta bi im mogla donijeti popularnost i financije. One bi mogle osvjeziti trenutnu situaciju.
Al opet, ove godine su me iznenadili Europa report i Gravitacija. Cini mi se da su oni nasljednici starih SF-ova.
Izgleda da ce polako doci vrijeme malih Indie tvrtki. Kamere su sve bolje, a racunalni softver sve kvalitetniji. Distribucija putem interneta bi im mogla donijeti popularnost i financije. One bi mogle osvjeziti trenutnu situaciju.
- calisto053
- Moderator
Na Netflixu već emitirana druga sezona "House of Cards"
http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=nv_sr_1
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Počeo sam gledati True Detective. Preporučujem.Evo i poveznice http://www.imdb.com/title/tt2356777/ 
Nema veće religije od istine!
- Heisenberg
Kriticari kazu da mu je ovo jedna od uloga karijere. Bas me zanima kakav je u seriji.calisto053 je napisao/la:Na Netflixu već emitirana druga sezona "House of Cards"
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Preporuka za filmove
Slazem se, Spacey se ovdje stvarno iskazao u najboljem izdanju do sada. Zanimljivo je da je glavni lik vec potpuno karakterno izgradjen i bezkompromisan, sto se postupno otkriva njegovim akcijama i introspekcijskim razgovorom kojeg vodi s gledateljimaHeisenberg je napisao/la:Kriticari kazu da mu je ovo jedna od uloga karijere. Bas me zanima kakav je u seriji.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Heisenberg
Znaci dajes zeleno svjetlo za seriju?calisto053 je napisao/la: Slazem se, Spacey se ovdje stvarno iskazao u najboljem izdanju do sada. Zanimljivo je da je glavni lik vec potpuno karakterno izgradjen i bezkompromisan, sto se postupno otkriva njegovim akcijama i introspekcijskim razgovorom kojeg vodi s gledateljima
- calisto053
- Moderator
Definitivno! Sto prije nadoknadi; ja upravo gledam drugu sezonu.Heisenberg je napisao/la:Znaci dajes zeleno svjetlo za seriju?
Malo je nezgodno sto se treba razumjeti u politicke funkcije unutar demokratske i republikanske stranke, te Senata i Kongresa. Medjutim, nije to toliko bitno koliko samo takticko planiranje, povlacenje veza iz sjene i namjestanje figura na sahovskoj ploci. Zastrasujce je kakav je strateg glavni lik!
Cini mi se da je serija na IMDB dobila ocjenu 9,0