Suko je napisao/la:Moćno!
Inače, što se tiče prometa, pokušavamo to riješiti ovdje.
Slobodno se ubaci ako imaš nekakvu ideju.
Vidio sam link.
Osnovno pitanje, zašto vi zbrajate, kada oni tukci iz T-coma to rade vrlo pedantno (i neovisno od toga sa kojim OS-om si na netu)?
Za mene to neće biti rješenje jer koristim i Ubuntu i Win7 (vremenski podjednako).
Zato želim u Conky skinuti njihove podatke za tekući mjesec (eventualno i za protekli).
Sada se u Ubuntu moram prikačiti na T-portalu/Moj T-com i nakon što ukucam username i pass dobivam podatke o prometu a i mnogo više (računi i dr).
Evo primjera kako to sa malim desktop gadgetom funkcionira pod Win7 (učita se automatski kod podizanja sistema):
Idem kreirati novi račun na "Moj-T-mobile paranoja stranici TM"
Sedam puta mi je trebalo da pogodim što ekipa iz T-mobilea smatra za dovoljno dobru lozinku i korisničko ime.
Kad sam to konačno pogodio, morao sam pogađati koji k... njima znači "prvi broj" jer nigdje linka kako taj "prvi broj?" omogućiti.
Pa sam i to pogodio.
Onda sam čekao jedno sedam gladnih godina da mi dođe SMS sa nekom privremenom šifrom koji naravno nije došao.
Onda sam gledao gdje im je obrazac za e-mail da im pošaljem kako su ....beep.
Eto, zato ću rađe na prste ruku i nogu brojati pređeni promet, nego da opet idem koristiti ovu tvorevinu bolesnog uma.
Suko je napisao/la:I evo jedan jednostavni odgovor:
Idem kreirati novi račun na "Moj-T-mobile paranoja stranici TM"
Sedam puta mi je trebalo da pogodim što ekipa iz T-mobilea smatra za dovoljno dobru lozinku i korisničko ime.
Kad sam to konačno pogodio, morao sam pogađati koji k... njima znači "prvi broj" jer nigdje linka kako taj "prvi broj?" omogućiti.
Pa sam i to pogodio.
Onda sam čekao jedno sedam gladnih godina da mi dođe SMS sa nekom privremenom šifrom koji naravno nije došao.
Onda sam gledao gdje im je obrazac za e-mail da im pošaljem kako su ....beep.
Eto, zato ću rađe na prste ruku i nogu brojati pređeni promet, nego da opet idem koristiti ovu tvorevinu bolesnog uma.
istu stvar sam ja imao prošli tjedan ,
pokušavao sam staviti max tv ,ispis računa i ostale idijotarije na istu lozinku i odustao sam
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware