Hahaha... mozda nam ih i zato dajuSuko je napisao/la:Nisu valjda to Negroponteovi OLPC-ovi sa Sugar OS-om?
Pa te ni Afrika nije htjela.
Sta su tako strasni?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Hahaha... mozda nam ih i zato dajuSuko je napisao/la:Nisu valjda to Negroponteovi OLPC-ovi sa Sugar OS-om?
Pa te ni Afrika nije htjela.
Biraj koji ti se OLPC više sviđa:zole052 je napisao/la:Hahaha... mozda nam ih i zato dajuSuko je napisao/la:Nisu valjda to Negroponteovi OLPC-ovi sa Sugar OS-om?
Pa te ni Afrika nije htjela.![]()
Sta su tako strasni?

Da, onaj gornji je pravi model.zole052 je napisao/la:Hehe, bio je slicniji ako ne isti onom gornjem ber kurble![]()
A ja bi bas da meni daju jednog da se igram
evo...sta da vam kazempingu je napisao/la:Provjerite putem ovog upitnika koji su vam od kandidata najkompatibilniji:
http://apps.facebook.com/predsjednickizbornik/
Hebrang, Pusić, Primorac, Bandić i Tuđman nisu ispunili anketu, prema tome, njih možete zanemariti u upitniku.
Meni je ispao Boris Mikšić.![]()
Ne čudim se previše, za njega sam glasao na prošlim i/ili pretprošlim izborima, ne sjećam se više.

Več vidim da će se djeca sramiti OLPC-a, trebalo bi radije nabaviti neki pristojan netbook, naravno ako ga naručis u večoj količini trebalo biti jeftiniji, znate da se pričalo i o ovome http://www.eeepc.iz.rs/2009/07/03/open- ... tbook-ove/Suko je napisao/la: Biraj koji ti se OLPC više sviđa:
![]()
![]()
Ja osobno mislim da nam je bolji ovaj donji sa kurblom.
Ne treba baterija a dječica mogu na odmoru navijati.
Ili preko tjelesnog mogu umjesto zagrijavanja vrtiti kurblu.
Općenito je taj OLPC projekt katastrofa. I prije nego je zaživio su ga ubili netbookovi i velika cijena konačnog proizvoda.
Primorac mi je baš osoba koja bi takvo što pokušala uvaliti u Hrvatsku.
Takva vijest teško da je pro-psycho Primorac, prije spada u crnu komediju.zole052 je napisao/la:Nije ovo nesto pro-primorac samo prenosim vijest a buduci da je bila pod vjestoma o precjednickim kandidatima tako je i tu zavrsila u ovoj temi
Makedonci kupili 53 tisuće Classmate PC-jaMarkec je napisao/la:Več vidim da će se djeca sramiti OLPC-a, trebalo bi radije nabaviti neki pristojan netbook, naravno ako ga naručis u večoj količini trebalo biti jeftiniji, znate da se pričalo i o ovome http://www.eeepc.iz.rs/2009/07/03/open- ... tbook-ove/
Što smo ono? Ne mogu se sjetitiU Makedoniji školarci i profesori dobivaju prijenosnike, a u Hrvatskoj se smanjuju plaće i ukidaju besplatni udžbenici
Kako javlja ZDNet, vlada Makedonije podijelit će 53 tisuće Classmate PC-ja svim školarcima između prvog i trećeg razreda, dok će svi učitelji i profesori između prvog i osmog razreda dobiti Asusova Eee PC računala. I dok će se makedonska vlada pobrinuti za hardver, u Intelu su se obvezali na obuku učitelja te na pomoć prilikom integracije tehnologije u nastavni plan, lokalizaciju i licenciranje materijala za obuku učitelja.
Mary KRIZA-maspingu je napisao/la: Svakim danom, RH tone u sve veću krizu (svjetska kriza nije krivac, samo je bila akcelerator da se ubrzaju događaji), moralno i gospodarski.