Da, ona tri prasca, gradska oca odgovaraju nekim našim ministrima.Suko je napisao/la:Ko iz Alan Forda.
Predsjednički Izbori
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Predsjednički Izbori
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ha ha!pingu je napisao/la:Da, ona tri prasca, gradska oca odgovaraju nekim našim ministrima.Suko je napisao/la:Ko iz Alan Forda.
Točno!
Kako se zvala ona agencija u kojoj je radio Cezar? (onaj ćelavi polumafijaš)
Nešto kao Agencija za rudarstvo i prodavanje magle...
Ne mogu se sjetiti točnog naziva.
Jel neko zna?
- glaskoncILLa
agencija za istrazivanje ruda i gubljenje vremena. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Suko
- Site Admin
Eto, pa neka neko kaže da nisu sve pogodili...glaskoncILLa je napisao/la:agencija za istrazivanje ruda i gubljenje vremena.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Ajmo admin zaključaj ovu temu do sutra ujutro

Predizborna šutnja

Predizborna šutnja
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Nabijem na nježnik to jest nakurnjak i DIP i GONG i predizbornu šutnju.dalibor.klobucaric je napisao/la:Ajmo admin zaključaj ovu temu do sutra ujutro
Predizborna šutnja
Ta pravila i kontrola mogu vrijediti za medije pod kontrolom, ali ne i za Internet.
Sta je markec pratis izborne rezultateMarkec je napisao/la:Pitanjce, dali postoji mogučnost da kaffeine pokaže istodobno dvije slike (imam dvstruki tuner) . Recimo hoču slušati 1 program a gledati rtl (film)
http://www.net.hr/vijesti/page/2009/12/27/0339006.htmlVremenska prognoza na izborni dan by Luka 'Vakula' Bebić
"Mislim dać' bit dobar odaziv birača, nije tako 'ladno k'o šta je bilo prije deset dana najavljeno, a nije previše opet ni vruće, malo kiš'ca će ometat, al' ja mislim da će bit odaziv dobar, i to bi to bilo." (Predsjednik Sabora RH Luka Bebić netom nakon glasanja)![]()
![]()
![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
tako nestozole052 je napisao/la:Sta je markec pratis izborne rezultateMarkec je napisao/la:Pitanjce, dali postoji mogučnost da kaffeine pokaže istodobno dvije slike (imam dvstruki tuner) . Recimo hoču slušati 1 program a gledati rtl (film)
http://www.net.hr/vijesti/page/2009/12/27/0339006.htmlVremenska prognoza na izborni dan by Luka 'Vakula' Bebić
"Mislim dać' bit dobar odaziv birača, nije tako 'ladno k'o šta je bilo prije deset dana najavljeno, a nije previše opet ni vruće, malo kiš'ca će ometat, al' ja mislim da će bit odaziv dobar, i to bi to bilo." (Predsjednik Sabora RH Luka Bebić netom nakon glasanja)![]()
![]()
![]()
Bandic

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Daljinski upravljač Zorana Milanovića vs. Svjetlo a ne tamu
Because Open Source Matters
--
--