Ovo kaj sam ja vidio izgleda ko čisti HTML i PHPSuko je napisao/la:U Vinogradskoj je bila prije u upotrebi web aplikacija pisana u Flashu. Kad se ta zablokirala....
Mogao si samo sjediti i vrtiti palcevima.
A posao ceka. Strava!
[Diskusija] Linux u HZZO-u
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [Diskusija] Linux u HZZO-u
Da je tako svugdje, vjerojanto ne bi bilo problema.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zato što to nije "čista" web aplikacija već korisiti i IE specifičnosti i DirectX (totalno nepotrebno). To su radile i neke banke, pa su imale česta padanja e-bankinga kod korisnika. Kad su maknuli MS sranja i stavili web aplikaciju po standardu više nemaju problema.Grof je napisao/la: Ne znam kako se web aplikacija baš može samo tako rušiti....
MBO Biostar P43-A7, CPU Intel Core 2 Quad Q8200, RAM 2 × 2 GB, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGSTON, VGA PCI-E CLUB 3D (ATI Radeon HD4830 - za prodaju) nVidia GeForce 8800 GT, HDD 3.5", Hitachi, 500 GB, SATA-II, 7200 o/min....i dakako ubuntu 10.10 64bit
Nisam baš stekao dojam da aplikacija koristi ActiveX i slične gluposti... no ako imaš kakvih saznanja, samo reci...Dado je napisao/la:Zato što to nije "čista" web aplikacija već korisiti i IE specifičnosti i DirectX (totalno nepotrebno). To su radile i neke banke, pa su imale česta padanja e-bankinga kod korisnika. Kad su maknuli MS sranja i stavili web aplikaciju po standardu više nemaju problema.Grof je napisao/la: Ne znam kako se web aplikacija baš može samo tako rušiti....
Nisam direktno čačkao, ali pedijatrica mojih klinaca je probala startati aplikaciju s Firefoxom i uopće nije radila - prazno. A to je probala jer im se ovo pod IE stalno ili ruši ili izgubi recept/uputnicu koju treba isprintati ili pogubi podatke koje doktorica zapiše... Šlamperaj od aplikacije.Grof je napisao/la: Nisam baš stekao dojam da aplikacija koristi ActiveX i slične gluposti... no ako imaš kakvih saznanja, samo reci...
MBO Biostar P43-A7, CPU Intel Core 2 Quad Q8200, RAM 2 × 2 GB, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGSTON, VGA PCI-E CLUB 3D (ATI Radeon HD4830 - za prodaju) nVidia GeForce 8800 GT, HDD 3.5", Hitachi, 500 GB, SATA-II, 7200 o/min....i dakako ubuntu 10.10 64bit
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa cim je tako vazan program napisan kao web aplikacija govori o sposobnosti ljudi koji su ga pisali.
Sad, ne znam jel presudilo:
1. Najjeftinija ponuda
2. Rodjo
3. Kum
4. Sefov mali koji se razumije u te konpjutere
Ni prvi ni zadnji takav gaf.
IExplorer je apsolutna nuznost za nasu vladu. Dok se ljudi vani udaljavaju od MS-a, nasi vole taj MS ko da bombone dijeli.
1. Najjeftinija ponuda
2. Rodjo
3. Kum
IExplorer je apsolutna nuznost za nasu vladu. Dok se ljudi vani udaljavaju od MS-a, nasi vole taj MS ko da bombone dijeli.
- drone
- Moderator
Pod 1. nije sigurno!Suko je napisao/la:Pa cim je tako vazan program napisan kao web aplikacija govori o sposobnosti ljudi koji su ga pisali.
1. Najjeftinija ponuda
2. Rodjo
3. Kum
Bez brige, znaju oni što rade, a rade da bi njima ("oni" uopće ni ne koriste aplikacije) bilo dobro. Shvatite da efikasnost i kvaliteta programa nije uopće bitna kao što nije bitno hoće li se sestre i neki doktori mučiti i gnjaviti s takvim smećem. Zašto bi se onda netko kome je zagarantiran ugovor potrudio i napravio nešto da valja kad može i ovako?
Da... sve je crno i ništa ne valja. I treba rušiti sistem
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Suko
- Site Admin
Zanimljivo je da tvoji povjerljivi medicinski podatci putuju internetom putem necijeg trecerazrednog hobi programa.
Koliko onda mora biti tesko probiti se u bazu i skinuti medicinsku povijest bilo koje osobe?
Mozda da skrate ljudima muku, pa da sve integriraju preko fejsa? Tako bi i mi mogli citati o promjeni zdravstvenog stanja u frendovom statusu...
Koliko onda mora biti tesko probiti se u bazu i skinuti medicinsku povijest bilo koje osobe?
Mozda da skrate ljudima muku, pa da sve integriraju preko fejsa? Tako bi i mi mogli citati o promjeni zdravstvenog stanja u frendovom statusu...
- Suko
- Site Admin
Da. Imas pravo.csx je napisao/la:tko kaze da putuju internetom?