Jesam shvatil... no na to ti nitko ne može dati objektivan odgovor. Ne gaje svi jednake simpatije ili antipatije prema Windowsima, s toga se ne može niti "službeno" reći da mi mrzimo Windowse ili ne mrzimo.beaver je napisao/la: Hehe, nisi shvatil postavljeno pitanje, .. nisam pital dal Linux ima nekaj protiv Windowsa nego dal vi imate nekaj protiv Windowsa - mala razlika. Tim se sloganom ipak želi nekaj reći iako se kaže (klasika): "neka svatko percipira kak hoće".. No, ostavimo sad tu raspravu, ovdje se naručuju majice, a mene je čist' informativno zanimalo "stanje u državi, vremenska prognoza, i sl." hehe
Osobno, ako me pitaš - dovoljan broj puta su mi zagorčali život i na poslu i doma, pa da mi ih je dosta za čitav život! I po ko zna koji puta ću ponoviti:
Da slučajno ne moram koristiti AutoCAD ili da isti stabilno radi pod wineom ili da ga napišu za Linux istog trenutka na poslu se prebacujem na Linux...istog trenutka!
No do tada, volio ih ja ili ne moram silom prilika raditi pod njima. Ali da ih ne volim - to je točno!
Parola na majci sugerira da postoji i nešto drugo osim Windowsa, a svatko neka je protumači na svoj način...zašto ne, pa ovo je demokratska zemljica - ne?
kava
BTW, tema je podjeljena prije nego se zaofftopičari