SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: SUSE/openSUSE fan club!
openSUSE mail i blog i mogućnost biranja za board 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
-
Max Bunker
Ma da..? Aj malo opširnije o svemu tome , ak ti se da...kako do svega toga ..?
Vidim i da nema neka opensuse Hrvatska web stranica ili zajednica , pa da osnujemo jednu.....

Vidim i da nema neka opensuse Hrvatska web stranica ili zajednica , pa da osnujemo jednu.....
- holden
Aaa, mislio sam da ti je poznata stvar.
Za membership status možeš da daš prijavu ako duže vreme aktivno radiš na projektu u nekom obliku, ja sam bio poprilično aktivan član news teama recimo, i sad sam se ponovo pokrenuo sa Henneom i ekipom, ako se nađe još neko ko je dobar sa tehničkim aspektom medija (wp pre svega), da se uradi facelift i transformira news site u fullblown news site, kako bi se bolje promovisao projekat i stranica postajala posećenija etc.
Ali eto, dao sam posle prijavu za membership i odobrili su mi.
Za membership status možeš da daš prijavu ako duže vreme aktivno radiš na projektu u nekom obliku, ja sam bio poprilično aktivan član news teama recimo, i sad sam se ponovo pokrenuo sa Henneom i ekipom, ako se nađe još neko ko je dobar sa tehničkim aspektom medija (wp pre svega), da se uradi facelift i transformira news site u fullblown news site, kako bi se bolje promovisao projekat i stranica postajala posećenija etc.
Ali eto, dao sam posle prijavu za membership i odobrili su mi.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Aktivan si ti poprilično bio, i imao lijepe serijal o komandama. Htio sam ja se ubacit u neki opensuse tim, ali nekako me vrijeme odvlači na drugu stranu. Inače, drago mi je što imamo takve članove:D.
A gdje nam Orkh nestade?
A gdje nam Orkh nestade?
-
Max Bunker
Ako pod wp misliš na wordpress, to mi ide. Odrzavam par wordpress sajtova. Ali fakat nikad čuo za sve te mogućnosti opensusea.
- holden
Onda se samo registruj na mailing listu: opensuse-marketing+subscribe@opensuse.org, pa da krenemo 
Ima li netko ideju zasto mi cijelo vrijeme prikazuje ovakav network manager?

Umjesto da prikaze ovakav..

Umjesto da prikaze ovakav..

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Je li to 13.1? Mislim da je to do novijeg network managera, koliko se sjećam, davno je bilo... I kod mene je isti kako kod tebe...
-
Max Bunker
i meni je na 13.2 isto kao na tvojoj prvoj slici,,, čini mi se da je to default prikaz ..