mac linux

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

devil

Re: mac linux

Post Postao/la devil »

problem je u tome sto ljudi na osX gledaju kao na kliktalicu. gledaju samo "vidljivi" dio sustava. istu stvar rade ljudi i sa windowsima. i win i os X su genijalni i jako mocni operativni sustavi. i u puno stvari bolji od linuxa. treba se to priznat. bjezat od toga je glupo. ali uz sve to, nikad, ali nikad necu imat windows ili os X na racunalu. ne pase mi i to je to. i o linuxu znam puno vise nego o drugim OS-ovima.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Koliko imao prilike vidjeti i raditi na mac-u , moram reć da mi se sviđa a i kao što rekoh , razmišljam da nabavim jedan macbook pro , naravno ako bude novaca.
Lutherus

Ljudi,čemu se uopće uznemiravate zbog tog tipa i njegovih riječi?Pa zar nije očito da nezna o čemu govori?
ecvis17
Spol: m

Post Postao/la ecvis17 »

Nema uznemiravanja ... ok mozda malo :oops: ... neznam ne volim kad netko naklapa na forumu bezveze ... pa ce netko zaljkuciti da nest nevalja jer cuje ovako nesto. :?
To mi je kao sto ljudi imaju predrasude za linux ... ima ovakvih bisera brdo ... emotivac ;) šta-š
Da netko pocne po Debianu pljuvat isto bih ga napao no s manje argumenata jer manje znam o njemu.

Poz.
Debian 10, Windows 10, MacOS
Lutherus

Ah kaj ćeš?dečko valjda želi privuči pažnju.Valjda je usamljen ili mu skroz dosadno u životu.
Kaj se tiče os x , vidjel ga ali iskreno nisam imal nikad prilike ozbiljno raditi na njemu , no doduše kanim kupiti macbook pro a sad dal će gore ostati os x ili neznam,mada kaj fali osx?Unix je,a koliko mi poznato navodno da je baziran na bsd jezgri pa stoga mislim da je dosta stabilan.

A kaj se tiče zabluda oko linuxa , evo baš danas pričal sa frendom i kaže on meni kako neshvača nas koji koristimo linux,da to nemože valjati jer je besplatno i da se sve vrti oko terminala a to nije dobro.
Kad mu pokazal ubuntu,promjenil je mišljenje.A vidim po forumima da ima i žeščih bisera.

Ali da se založam za mac , koliko mi poznato mnogi dizajnerski studiji koji se bave dizajnom motornih vozila rade upravo na mackintoshu a i mnogi europski labosi također koriste mac.
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Dečki, flejm se neće tolerirati. Nastavimo s temom...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Lutherus

Vidim da neke zanima os x na pc-u pa evo jednog linka na koje naletil slucajno.
Gore su uputstva za uspjesnu instalaciju os x na pc.Evo i ja savil torrent skidati pa kad skine ću probati.

http://osx86.thefreesuite.com/
pingu

Post Postao/la pingu »

Samo ću reči:
slika
ecvis17

Post Postao/la ecvis17 »

lol
Debian 10, Windows 10, MacOS
charuga

Post Postao/la charuga »

e to se zove rasprava , iako nisam razumio 10 % :oops:
ali zanimljivo u svakom slucaju , posebno dio kada ecvis "popizdi" rofl .

a sto se tice
odin je napisao/la:Vidim da neke zanima os x na pc-u pa evo jednog linka na koje naletil slucajno.
Gore su uputstva za uspjesnu instalaciju os x na pc.Evo i ja savil torrent skidati pa kad skine ću probati.

http://osx86.thefreesuite.com/
imao sam neka iskustva pa...... evo ako koga zanima kako je to zavrsilo u konacnici ;)
Odgovori