mac linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: mac linux
problem je u tome sto ljudi na osX gledaju kao na kliktalicu. gledaju samo "vidljivi" dio sustava. istu stvar rade ljudi i sa windowsima. i win i os X su genijalni i jako mocni operativni sustavi. i u puno stvari bolji od linuxa. treba se to priznat. bjezat od toga je glupo. ali uz sve to, nikad, ali nikad necu imat windows ili os X na racunalu. ne pase mi i to je to. i o linuxu znam puno vise nego o drugim OS-ovima.
-
Lutherus
Koliko imao prilike vidjeti i raditi na mac-u , moram reć da mi se sviđa a i kao što rekoh , razmišljam da nabavim jedan macbook pro , naravno ako bude novaca.
-
Lutherus
Ljudi,čemu se uopće uznemiravate zbog tog tipa i njegovih riječi?Pa zar nije očito da nezna o čemu govori?
Nema uznemiravanja ... ok mozda malo
... neznam ne volim kad netko naklapa na forumu bezveze ... pa ce netko zaljkuciti da nest nevalja jer cuje ovako nesto.
To mi je kao sto ljudi imaju predrasude za linux ... ima ovakvih bisera brdo ... emotivac
šta-š
Da netko pocne po Debianu pljuvat isto bih ga napao no s manje argumenata jer manje znam o njemu.
Poz.
To mi je kao sto ljudi imaju predrasude za linux ... ima ovakvih bisera brdo ... emotivac
Da netko pocne po Debianu pljuvat isto bih ga napao no s manje argumenata jer manje znam o njemu.
Poz.
Debian 10, Windows 10, MacOS
-
Lutherus
Ah kaj ćeš?dečko valjda želi privuči pažnju.Valjda je usamljen ili mu skroz dosadno u životu.
Kaj se tiče os x , vidjel ga ali iskreno nisam imal nikad prilike ozbiljno raditi na njemu , no doduše kanim kupiti macbook pro a sad dal će gore ostati os x ili neznam,mada kaj fali osx?Unix je,a koliko mi poznato navodno da je baziran na bsd jezgri pa stoga mislim da je dosta stabilan.
A kaj se tiče zabluda oko linuxa , evo baš danas pričal sa frendom i kaže on meni kako neshvača nas koji koristimo linux,da to nemože valjati jer je besplatno i da se sve vrti oko terminala a to nije dobro.
Kad mu pokazal ubuntu,promjenil je mišljenje.A vidim po forumima da ima i žeščih bisera.
Ali da se založam za mac , koliko mi poznato mnogi dizajnerski studiji koji se bave dizajnom motornih vozila rade upravo na mackintoshu a i mnogi europski labosi također koriste mac.
Kaj se tiče os x , vidjel ga ali iskreno nisam imal nikad prilike ozbiljno raditi na njemu , no doduše kanim kupiti macbook pro a sad dal će gore ostati os x ili neznam,mada kaj fali osx?Unix je,a koliko mi poznato navodno da je baziran na bsd jezgri pa stoga mislim da je dosta stabilan.
A kaj se tiče zabluda oko linuxa , evo baš danas pričal sa frendom i kaže on meni kako neshvača nas koji koristimo linux,da to nemože valjati jer je besplatno i da se sve vrti oko terminala a to nije dobro.
Kad mu pokazal ubuntu,promjenil je mišljenje.A vidim po forumima da ima i žeščih bisera.
Ali da se založam za mac , koliko mi poznato mnogi dizajnerski studiji koji se bave dizajnom motornih vozila rade upravo na mackintoshu a i mnogi europski labosi također koriste mac.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Dečki, flejm se neće tolerirati. Nastavimo s temom...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
Lutherus
Vidim da neke zanima os x na pc-u pa evo jednog linka na koje naletil slucajno.
Gore su uputstva za uspjesnu instalaciju os x na pc.Evo i ja savil torrent skidati pa kad skine ću probati.
http://osx86.thefreesuite.com/
Gore su uputstva za uspjesnu instalaciju os x na pc.Evo i ja savil torrent skidati pa kad skine ću probati.
e to se zove rasprava , iako nisam razumio 10 %
ali zanimljivo u svakom slucaju , posebno dio kada ecvis "popizdi"
.
a sto se tice
ali zanimljivo u svakom slucaju , posebno dio kada ecvis "popizdi"
a sto se tice
imao sam neka iskustva pa...... evo ako koga zanima kako je to zavrsilo u konacniciodin je napisao/la:Vidim da neke zanima os x na pc-u pa evo jednog linka na koje naletil slucajno.