Humble Indie Bundle dosegao 2 milijuna dolara i dobio nove igre

Nedavno smo pisali kako je objavljen Hubmle Indie Bundle u četvrtom izdanju, posebno po tome što je u samo 24 sata primilo 200 tisuća uplata ukupne svote od milijun dolara.

Kako su dani prolazili, uplate su išle nešto sporije. Ipak, jučer je dosegnuta cifra od 2 milijuna dolara, što ovo izdanje stavlja na prvo mjesto po zaradi uzevši u obzir da je do kraja prodaje ostalo još par dana (do sada je tu titulu nosilo treće izdanje Humble Indie Bundle igrica, koje je doseglo zaradu od 2.1 milijuna dolara).

Kao dodatno iznenađenje, ekipa iza projekta odlučila je darovati sve igre iz Humble Indie Bundle 3, svima koji uplate više od prosjeka (trenutno oko 5 dolara). Ovdje je popis bonus igara:

Hammerfight - jedna od bonus igara

 

Napomenimo da je uključen i soundtrack iz svih igara za sve koji preferiraju indie glazbu. Za kupnju ove, sada zaista velike kolekcije igara, posjetite HumbleBundle.com u sljedećih par dana.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *