Objavljen Boxee 1.5

Boxee sustav za kućnu multimediju, objavio je novu verziju softvera brojčane oznake 1.5, za Linux, Mac i Windows platforme. Istovremeno, najavili su ukidanje dotičnog softvera za Desktop računala početkom sljedeće godine – umjesto toga, tvrtka će se u potpunosti fokusirati na uređaje poput D-Link Boxee Box (tržište gdje moraju konkurirati igračima kao što su Roku players, Google TV i Apple TV).

Home screen je dobio nove opcije

 

Iskoristite priliku dok još možete, i preuzmite novu verziju. U usporedbi sa Boxee Box izdanjem, PC verzija donosi oko 85 posto mogućnosti i funkcionalnosti. Nažalost, radi DRM zaštite i određenih certifikata premium aplikacije neće biti dostupne u PC verziji Boxeea (Netflix, Vudu, Pandora i dr.).

 

Izmijenjen je i prikaz filmova

 

Ipak, ako Boxee koristite isključivo za slušanje glazbe i gledanje filmova, mogli bi biti ugodno iznenađeni boljom podrškom za razne tipove datoteka, novim on-screen prikazom, boljom podrškom za umrežavanje i nizom drugih mogućnosti što pruža nova verzija.

Mi smo ga isprobali na Ubuntu 11.04 i radio je bez problema, ali čini se kako korisnici sa Windows platforme imaju određenih poteškoća.

Windows korisnici prijavljivali su "Missing DLL" i sl. greške

 

U svakom slučaju, službenu najavu možete pročitati ovdje, dok Boxeee 1.5 za Linux možete preuzeti na ovoj poveznici.

Info: XBMC projekt na kojemu je Boxee baziran, nastavlja sa razvojem softvera za Desktop korisnike (upravo se pojavio prvi preview za XBMC 11.0 Eden).

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *