Osijek Mini Maker Faire 2016.

Osijek Mini Make Faire sajam održava se 14. svibnja 2016. Pozvani su svi izlagači, hobisti i posjetitelji željni inspiracije i zabave. Ulaz besplatan!

 

Osijek Mini Maker Faire 2016. prvi je događaj takve vrste u Hrvatskoj, a i šire u regiji. Radi se o jedinstvenoj kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje sa drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici, umjetnici svih vrsta i dobi – svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

 

OsijekMiniMakerFaire_image

Osijek Mini Maker Faire organizira se u suradnji sa Maker Media, izdavačem časopisa Make koji oko sebe okuplja globalni “makers” pokret.

Ako radite na projektima koji uključuju robotiku, mikrokontrolere, računala, elektroniku, RC uređaje, virtualnu stvarnost, 3D printanje, lasere, raketarstvo, avio, auto i ino modelarstvo, stare obrte, interaktivnu umjetnost, zelene tehnologije, električne automobile, interaktivne igračke, sve vrste strojeva (što neobičnije, to bolje), održivu proizvodnju hrane…: prijavite se kao izlagači ili voditelji radionica.

Ukoliko želite vidjeti što drugi rade, razmjeniti znanja, dobiti inspiraciju za novi projekt ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas 14. svibnja 2016. u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, Istarska 3, od 10:00 do 18:00 sati. Ulaz je besplatan, a zabava zagarantirana!

Sve novosti vezane uz Osijek Mini Maker Faire možete pročitati na službenim stranicama.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Osijek Mini Maker Faire 2016., 1.0 out of 5 based on 1 rating

You may also like...