Fight Club 5: Windows vs. Linux

CROWD sa zadovoljstvom najavljuje da će se na CARNetovoj korisničkoj konferenciji (CUC 2010), koja se održava od 15. do 17. studenog 2010. u Splitu, sučeliti Microsoft Windows i Linux. Imena boraca, kako bi im omogućili da se u miru pripreme za ovaj epski sukob, za sada ćemo zadržati u tajnosti. Preporučamo da s vremena na vrijeme bacite oko na crowd.hr gdje će te pronaći sve potrebne informacije, od imena boraca do boje loptica koje će zaraćenim stranama biti na raspolaganju.

Okrugli 5. Fight Club na rasporedu je 2. dana konferencije. Za sada vam možemo otkriti da će situaciju nadzirati i sukobljne strane razdvajati Pedja Bajović, jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj, a sada producent “Komedije s nogu”. Za Pedju kažu da vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand up komičar na ovim prostorima. Sam za sebe kaže da je, gledan iz CROWD perspektive, niži oblik života. Onaj koji zna uklj. i isklj. računalo. Zna i još ponešto, ali se, u biti, kao i svi smrtnici – plaši računala. Jedino čega se više boji su ljudi kojih se računala plaše!

Epski sudar Microsoft Windows vs. Linux će, sigurni smo, biti održan u užarenoj atmosferi i na rubu incidenta. Osigurajte svoje mjesto na CUC 2010 i ne propustite hoće li se prozori otvoriti kako bi pingvin mogao bez muke van ili će pingvin letjeti kroz zatvoren prozor.”

Više informacija na crowd.com.hr

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.